Αθλητικά

Καθ’ όλα έτοιμη για την επανεκκίνηση η Ασπίδα Σαλάκου

Έτοιμη να κάνει μία νέα αρχή, με την προσδοκία πως τούτη τη φορά δεν θα ξαναβρεθεί μπροστά σε αδιέξοδα, δείχνει να είναι η Ασπίδα Σαλάκου.
Όπως αναφέρει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του, η συμμετοχή των μελών στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Κυριακής ήταν, για τα δεδομένα της κοινότητας, εντυπωσιακή, παρότι πολλά μέλη δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών, κυρίως λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων της εποχής.
Οι διαδικασίες τηρήθηκαν στο ακέραιο, το ίδιο και τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα σαράντα εννέα εγγεγραμμένα μέλη του σωματείου, ανέδειξαν τη νέα διοίκησή του.
Κατά σειρά εξελέγησαν οι Αλέκος Καϊμαξής, Σταυρούλα Καράκου, Ομέρ Γιουτσεσόι, Δέσποινα Παπαθεοδώρου, Λουκάς Σταυριανού, Παναγιώτης Βασιλειάδης, Δημήτρης Μυλωνάς, Αυγουστίνος Πεταυράκης, Δημήτρης Νασούφης και Ευστάθιος Πατσατζής.
Όσο για την Εξελεγκτική Επιτροπή, ψηφίστηκαν οι Κωνσταντίνος Καραγιάννης, Μιχαήλ Αγγελίδης και Δημήτρης Τσαμπουνιάρης.
Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των επόμενων ημερών και στη συνέχεια θα ασχοληθεί με τη συγκρότηση της ομάδας, η οποία θα λάβει μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου