Αθλητικά

ΕΟΠΕ: Μέχρι την Τετάρτη η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην Πιστοποίηση Διαμεσολαβητών Μετεγγραφών Πετοσφαίρισης

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ενημέρωσε ότι την Τετάρτη 31/5 εκπνέει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών Μετεγγραφών.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 θα λήξει η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία Πιστοποίησης Διαμεσολαβητών Μετεγγραφών Πετοσφαίρισης που πραγματοποιεί η ΕΟΠΕ.
Υπενθυμίζεται ότι στη διαδικασία μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τις διαδικασίες μετεγγραφών αθλητών/αθλητριών και προπονητών και οι οποίοι θα πιστοποιηθούν από την ΕΟΠΕ ότι διαθέτουν αυτές τις γνώσεις ώστε να συνεργάζονται σωστά με τα σωματεία και να αποφεύγονται περιπτώσεις μη σωστής εφαρμογής των Ελληνικών και Διεθνών κανονισμών μετεγγραφών.
Η διαδικασία της Επιμόρφωσης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και θα αποτελείται από Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Κανονισμών και Διαδικασιών και διαδικασία επιβεβαίωσης των γνώσεων κάθε υποψηφίου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία στην ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ.
Για κάθε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν email στο: katartisi@volleyball.gr».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου