Τοπικές Ειδήσεις

Επιτελείς της ΔΕΥΑ Ρόδου κατηγορούνται για ανεπίτρεπτη μεταβολή χρήσης δάσους

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενοι για ανεπίτρεπτη μεταβολή χρήσης δάσους και για ηθική αυτουργία στην πράξη αυτή θα καθίσουν, την 17η Ιανουαρίου 2020, ένας κάτοικος της Ρόδου και οι κ.κ. Δημήτρης Τσίκκης και Δημήτρης Καρατζιάς.

Kατηγορούνται ειδικότερα ως υπαίτιοι του ό,τι στη Ρόδο την 17η Ιουνίου του 2016 ο πρώτος κατηγορούμενος, στη θέση «Λουκά βουνό» της περιφέρειας Καλυθιών του Δήμου Ρόδου, κατ’ εντολή του δεύτερου κατηγορουμένου, απέρριψε σημαντική ποσότητα λυματολάσπης στο συγκεκριμένο σημείο, την οποία μετέφερε με φορτηγό, παραβλάπτοντας με αυτό τον τρόπο την κατά προορισμό χρήση του δάσους καθώς η περιοχή καλυπτόταν από φρυγανώδη και δασική βλάστηση.
‏Ο δεύτερος κατηγορούμενος ως πρόεδρος τον Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΡ και ο τρίτος κατηγορούμενος ως αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, στον ανωτέρω τόπο και χρόνο φέρονται να έδωσαν εντολή στον πρώτο κατηγορούμενο να προβεί στην τέλεση τον αδικήματος.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Ακης Δημητριάδης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου