ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απόλλωνας Καλυθιών: Χαμηλά οι τόνοι

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ
Μέγεθος γραμμάτων

Με τους τρεις βαθ­μούς της νίκης στις απο­σκευ­ές του έφυγε το Σάβ­βα­το από το γή­πε­δο Πα­ρα­δει­σί­ου ο Απόλ­λω­νας Κα­λυ­θιών, αφού επι­κρά­τη­σε του το­πι­κού Κλε­άν­θη με σκορ 4-2 στο πλαί­σιο της 11ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι Κα­λυ­θε­νοί απέ­δει­ξαν σε ακόμα ένα παι­χνί­δι, ότι δί­καια συ­γκα­τα­λέ­γο­νται στις κα­λύ­τε­ρες ομά­δες της κα­τη­γο­ρί­ας, ενώ αρ­κε­τοί τους θε­ω­ρούν από τους διεκ­δι­κη­τές του φε­τι­νού τί­τλου.

Το «τρί­πο­ντο» εκτός του ότι τό­νω­σε ψυ­χο­λο­γι­κά τους πο­δο­σφαι­ρι­στές, αφού επε­τεύ­χθη σε ένα ντέρ­μπι, ανέ­βα­σε τον Απόλ­λω­να και στην 2η θέση του πί­να­κα, μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρω­το­πό­ρο Φοίβο.

Πά­ντως, ο προ­πο­νη­τής Χρυ­σό­στο­μος Χά­στα­λης, προ­σπα­θεί να με­τριά­σει τον εν­θου­σια­σμό των πο­δο­σφαι­ρι­στών του, δια­τη­ρώ­ντας χα­μη­λά τους τό­νους, καθώς γνω­ρί­ζει ότι υπάρ­χει ακόμα δρό­μος στο πρω­τά­θλη­μα της Κα­τη­γο­ρί­ας και ακο­λου­θούν δύ­σκο­λες ανα­με­τρή­σεις, αρχής γε­νο­μέ­νης από την εκτός έδρας με την Α.Ε. Κατ­τα­βιάς για την 12η αγω­νι­στι­κή.

Ήδη η προ­σο­χή όλων των Κα­λυ­θε­νών βρί­σκε­ται στους «κι­τρι­νό­μαυ­ρους», προ­κει­μέ­νου να προ­σθέ­σουν ακόμα ένα «τρί­πο­ντο» στη συλ­λο­γή τους.

Η προ­ε­τοι­μα­σία του συλ­λό­γου, ξε­κί­νη­σε χθες στο γή­πε­δο Κα­λυ­θιών, με ασκή­σεις φυ­σι­κής κα­τά­στα­σης και αγω­νι­στι­κά παι­χνί­δια με την μπάλα.

Σε ακόμα μία ανα­μέ­τρη­ση ο Χρυ­σό­στο­μος Χά­στα­λης δεν θα έχει όλους τους πο­δο­σφαι­ρι­στές στην διά­θε­σή του, αφού οι Θε­ό­δω­ρος Κυ­ρί­τσης και Χρή­στος Κί­τσος βρί­σκο­νται εκτός Ρόδου για προ­σω­πι­κές τους υπο­θέ­σεις και οι Τίμος Σαβ­βού­λης και Ρα­φα­ήλ Φλε­βά­ρης αντι­με­τω­πί­ζουν προ­βλή­μα­τα τραυ­μα­τι­σμών.

Αμ­φί­βο­λος είναι ο Γιώρ­γος Γε­ωρ­γιά­δης, αφού δεν ξε­πέ­ρα­σε τις ενο­χλή­σεις που τον τα­λαι­πω­ρούν, πα­ρό­τι αγω­νί­στη­κε στο παι­χνί­δι με τον Κλε­άν­θη και στις προ­πο­νή­σεις που θα ακο­λου­θή­σουν θα δια­πι­στώ­σει ο νε­α­ρός τε­χνι­κός αν θα μπο­ρεί να τον συ­μπε­ρι­λά­βει στα πλάνα του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.