Ένας αθλητής και δύο αθλήτριες του Α.Ο. Σταματίου, επιλέχθηκαν και συμπεριλήφθησαν στον σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ για το 2021.
Πρόκειται για τον Γιάννη Ντέτσικα που αγωνίζεται στα 400 μέτρα, την Λάουρα Ζενέγια που αγωνίζεται στα 400 μέτρα και την Ελιμπιόνα Ζενέγια που αγωνίζεται στα 100 μέτρα με εμπόδια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Ο Σταματίου, στην οποία περιλαμβάνεται και η πρόσληψη του Άγγελου Βολονάκη ως νέου προπονητή στον Όμιλο:
«Όλα τα μέλη της αθλητικής οικογένειας του Α.Ο. Σταματίου πληροφορηθήκαμε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την επικύρωση των κατηγοριών του σχεδιασμού της νέας αγωνιστικής περιόδου 2021 από την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ.
Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν, στις 23 Σεπτεμβρίου 2020 από το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, οι τέσσερις κατηγορίες του σχεδιασμού, η κατηγορία στήριξης, αλλά και οι προεθνικές ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι όλη τη νέα αγωνιστική περίοδο, μια μεγάλη ομάδα επίλεκτων αθλητών και αθλητριών πανελληνίως, θα είναι κάτω από την ομπρέλα της Ομοσπονδίας με σκοπό να κυνηγήσει και να ξεπεράσει τους αγωνιστικούς της στόχους.
Για άλλη μια χρονιά επελέγησαν από τον Α.Ο. Σταματίου ο αθλητής μας Γιάννης Ντέτσικας (400 μ.) και οι αθλήτριες μας οι αδελφές Λάουρα Ζενέγια (400μ.) και Ελιμπιόνα Ζενέγια (100μ.εμπ.). Συγκεκριμένα ο Γιάννης Ντέτσικας στην κατηγορία στήριξης 2021 και οι αδελφές Ζενέγια στην Προεθνική Ομάδα Γυναικών Κ-20.
Η επιλογή αυτή είναι πολύ σημαντική και επισφραγίζει την πολυετή προσπάθεια του αθλητή και των αθλητριών μας αλλά και του προπονητή τους Λευτέρη Μπότσαρη.
Τα τελευταία χρόνια οι επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών του Α.Ο. Σταματίου στον στίβο είναι πολύ υψηλές. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το ιστορικό κατάταξης του σωματείου από το 2014 μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του ΣΕΓΑΣ:
Το 2014 στην 133η θέση
Το 2015 στην 128η θέση
Το 2016 στην 106η θέση
Το 2017 στην 85η θέση
Το 2018 στην 49η θέση
Το 2019 στην 40η θέση
Τον καταλυτικό ρόλο στην ανοδική πορεία του σωματείου μας είχε μια δυναμική ομάδα προπονητών που δούλεψε συστηματικά και με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό όλα αυτά τα χρόνια. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και τους τρεις προπονητές μας που συντέλεσαν ώστε ο Α.Ο. Σταματίου να διακρίνεται στους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια:
Την Εύη Επισκόπου, την Κατερίνα Κάτρη και τον Λευτέρη Μπότσαρη.
Όλα τα μέλη του Δ.Σ. μοιρασθήκαμε μαζί με τους προπονητές την χαρά και την ικανοποίηση για τις πολύ σπουδαίες επιδόσεις του σωματείου μας. Αναμφίβολα η προσφορά και των τριών προπονητών ήταν πολύ μεγάλη και πάντα θα αναφέρουμε τη συμβολή τους στην ανέλιξη του σωματείου μας.
Επίσης νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον ορθοπεδικό χειρουργό κ. Γεώργιο Καζούλλη και τον φυσικοθεραπευτή κ. Μιχάλη Κορνάρο με την ομάδα του, τον κ. Στέργο Σαρίκα, τον κ. Διαμαντή Βουλή και τον κ. Γιάννη Δικαστόπουλο για την άριστη ιατρική φροντίδα προς τον αθλητή και τις αθλήτριες μας που επελέγησαν στο σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ.
Ο Αθλητικός Όμιλος Σταματίου συνεχίζει την δράση του στον στίβο και αυτή την χρονιά, με σύστημα και προγραμματισμό και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, έχοντας στο προπονητικό του επιτελείο τους προπονητές Λευτέρη Μπότσαρη και Άγγελο Βολονάκη. Στον νέο μας προπονητή Άγγελο Βολονάκη ευχόμαστε καλή συνεργασία και να συνδράμει με τη σειρά του στην ανοδική πορεία του Αθλητικού μας Ομίλου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ