Με επίκεντρο τον μικρό Γιώργο, ο οποίος πρέπει να χειρουργηθεί στο εξωτερικό για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Ρόδο φεστιβάλ truck show, στο εμπορικό λιμάνι της Ρόδου.
Επτά από τους καλύτερους τράκτορες της Ελλάδας, με εξωτερικές βελτιώσεις, εντυπωσιακές αερογραφίες, εσωτερικά πολυτελείας, θα βρίσκονται στο λιμάνι της Ρόδου περιμένοντας μικρούς και μεγάλους να θαυμάσουν τα οχήματα από κοντά. Οι ιδιοκτήτες τους ταξίδεψαν μέχρι τη Ρόδο με τα πανάκριβα οχήματά τους, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ρόδου (ΣΥ.Μ.Α.Ρ.), του Συνδέσμου Ιδιωτικών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσεως Ρόδου «Κολοσσός» (Σ.Ι.Φ.Δ.Χ.) και της Σελίδας Επαγγελματίες Οδηγοί Ελλάδος (ΕΠ.ΟΔ.ΕΛ), για να ενισχύσουν την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για την χειρουργική επέμβαση του μικρού αγοριού.
Το διήμερο Φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης έκθεση αγωνιστικών αυτοκινήτων, αντικών, μοντελιστών και άλλων συλλόγων και σωματείων με κορυφαίο γεγονός το truck show, στο οποίο θα δείτε από κοντά μερικούς από τους καλύτερους τράκτορες της Ελλάδας που έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς αλλά και εντυπωσιακούς τράκτορες από το νησί μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία των τρακτόρων που θα έρθουν στη Ρόδο ξεπερνούν τα 500.000 ευρώ και φτάνει ή και ξεπερνά ακόμα και τα 700.000 ευρώ!
Οι ώρες επισκέψεων για το κοινό είναι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου από τις 17:00 και την Κυριακή 30, από τις 16:00 και αντί για εισιτήριο, θα υπάρχει κουμπαράς για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην μεγάλη προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων που θα διατεθούν για την και την μετάβαση και την χειρουργική επέμβαση του παιδιού στο εξωτερικό.
Ο σκοπός της πρώτης διοργάνωσης είναι να συγκεντρωθούν έσοδα από την οικειοθελή και όχι υποχρεωτική προσφορά των επισκεπτών, τα οποία θα δοθούν για την χειρουργική επέμβαση που χρειάζεται να κάνει ο 6χρονος Γιώργος στο εξωτερικό.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου
-17:00 – Άνοιγμα της Έκθεσης στο Εμπορικό Λιμάνι της Ρόδου.
-Μουσική από τον DJ Μανωλά & από τα ηχοσυστήματα αμαξιών.
-22:30 – Έναρξη παρέλασης από τον Εμπορικό Λιμένα της Ρόδου. Η Διαδρομή θα είναι η εξής: Λιμάνι – Νέα Αγορά – Δημαρχείο – Ενυδρείο – Κρητικά – Μόντε Σμιθ – Επιστροφή στο Λιμάνι.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου
-17:00 – Άνοιγμα της Έκθεσης στο Εμπορικό Λιμάνι της Ρόδου.
Μουσική από τον DJ Μανωλά & από τα ηχοσυστήματα αμαξιών.
-19:00 – Έναρξη του Show. Παρουσίαση των οχημάτων.
* Απονομή τιμητικών βραβείων.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Κώστας Σαμιωτάκης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ