Τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού αντιστράτηγο Ιωάννη Ηλιόπουλο δέχτηκε το πρωί (Τετάρτη) στο δημαρχείο ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Τον Γενικό Επιθεωρητή Στρατού, ο οποίος αυτές τις ημέρες πραγματοποιεί επισκέψεις στα νησιά της Δωδεκανήσου, συνόδευε ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ υποστράτηγος Βασίλης Κουκουλομάτης.
Η ηγεσία του Στρατού ενημερώθηκε από το δήμαρχο Ρόδου για το προσφυγικό ζήτημα και συμφωνήθηκε ότι η συνεργασία για την αντιμετώπισή του στην περιοχή, θα συνεχίσει να είναι στενή.
Ο κ. Χατζηδιάκος, εξέφρασε επιπλέον τις ευχαριστίες του για τη συνδρομή του Στρατού σε περιόδους εκτάκτων αναγκών, αλλά και στην καλή συνεργασία καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.
Ο αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος, επαναβεβαίωσε τη διάθεση του Στρατού και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να στέκεται αρωγός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση όποτε αυτό απαιτείται.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε