Είναι αυτό που λένε «η ισχύς εν τη ενώσει» σε όλα τα επίπεδα! Η «βόμβα» για την Α.Ε. Δικαίου «έσκασε» και ο Γιάννης Παπούλης θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Τζομάκα στον πάγκο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο 50χρονος τεχνικός συμφώνησε με την Α.Ε. Δικαίου και πλέον η επιτυχία της ομάδας αποτελεί κωακή υπόθεση. Ένας από τους πιο αξιόλογους και σημαντικούς προπονητές στην Κω, θα μοιραστεί τις γνώσεις του με τον Δημήτρη Τζομάκα, όπως είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια, στην ίδια ομάδα.
Ο Γιάννης Παπούλης έχοντας θητεία σε Α1 και Α2 Γυναικών, καθώς και στην Α2 Ανδρών με τον Ιπποκράτη, θα είναι στον πάγκο της Α.Ε. Δικαίου στην προσπάθεια της (αμιγώς) κωακής ομάδας για παραμονή στη Γ’ Εθνική. Ο Παπούλης εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Τάκη Μπακογεώργου στις μικρές εθνικές γυναικείες ομάδες και η παρουσία του στην Α.Ε. Δικαίου, δίνει επιπλέον έξτρα στην προσπάθεια που θα κάνει το κωακό σωματείο. Ο Δημήτρης Τζομάκας και ο Γιάννης Παπούλης ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Α.Ε. Δικαίου και το καλό του κωακού μπάσκετ.
Η Α.Ε. Δικαίου ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με τον Γιάννη Παπούλη, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου: ”Μετά την ενίσχυση του ανδρικού μας με Κώους αθλητές (Χατζησταμάτης Α., Δρόσος Π., Δρόσος Ζ., Χατζηνικολάου Π., Μεταξωτός Ν.), ήρθε η στιγμή και για την ενίσχυση του προπονητικού επιτελείου μας, εν’ όψει της Γ’ Εθνικής! Ο Γιάννης Παπούλης, διετέλεσε προπονητής στην ομάδα μας επί 5ετία (2006-2011) και μετά από 9 χρόνια, επιστρέφει κοντά μας αυτή την φορά σαν συνεργάτης του Δημήτρη Τζομάκα, για να βοηθήσει με την εμπειρία του την προσπάθεια της ομάδας μας στην 1η μας συμμετοχή στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Γιάννη καλώς ήρθες”!
”ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ”
Ο Γιάννης Παπούλης είπε χαρακτηριστικά: ”Αποδέχθηκα την πρόταση της Α.Ε. Δικαίου με μεγάλη χαρά και χωρίς δεύτερη σκέψη. Πιστεύω πάρα πολύ στο εγχείρημα που πραγματοποιείται με την στελέχωση της ομάδας από αθλητές του νησιού. Με τους περισσότερους -αν όχι με όλους- τους αθλητές της ομάδας, έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και τους ξέρω αγωνιστικά. Με τον Δημήτρη Τζομάκα δε, πάνω απ’ όλα μας συνδέει μια μακροχρόνια φιλία , έχουμε παράλληλη αλλά και κοινή πορεία (Α.Ε. Δικαίου και μικτές Δωδεκανήσου), υπάρχει μία αμοιβαία μπασκετική εκτίμηση και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του, όπως και τη διοίκηση. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την φετινή προσπάθεια και ευελπιστώ να βρει και την ανάλογη στήριξη από όλο το νησί”.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ