Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαφημίζουν το ροδίτικο τένις, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών- Γυναικών που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ο.Α. Αθηνών, οι ταλαντούχες αθλήτριες του Ρ.Ο.Α., Βικτώρια Παπαδοπούλου και Ειρήνη Κοντάκη.
Τα δύο κορίτσια απέδειξαν γι’ ακόμα μία φορά ότι το μέλλον τους ανήκει, καθώς προκρίθηκαν στις «4» του διπλού γυναικών.
Παπαδοπούλου και Κοντάκη απέκλεισαν στην φάση των «8» το ζευγάρι των Λογοθέτη- Κουκουβιτάκη και το Σάββατο θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης το ζευγάρι των Κίτση- Λάκη.
Η αποστολή των κοριτσιών μας στους «4» είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο, είναι πανέτοιμες να παλέψουν για να βρεθούν στον μεγάλο τελικό του διπλού γυναικών, εξασφαλίζοντας ένα μετάλλιο.
Να σημειώσουμε ότι ο ημιτελικός του Σαββάτου ανάμεσα σε Παπαδοπούλου- Κοντάκη και Κίτση- Λάκη θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote tv.
Από εκεί και πέρα, στο μονό γυναικών για την φάση των «16» διασταύρωσαν τα ξίφη τους η Βικτώρια Παπαδοπούλου και η Ειρήνη Κοντάκη, με την δεύτερη να επικρατεί και να προκρίνεται στις «8» της διοργάνωσης.
Τέλος, στα μικτά διπλά το ζευγάρι της Παπαδοπούλου με παρτενέρ τον Ζαχιώτη θα αντιμετωπίσει στους «16» του θεσμού το ζευγάρι της Κουκουβιτάκη με τον Σχινά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ