Με μουσική βραδιά, την οποία διοργανώνει απόψε με ντόπιους καλλιτέχνες, θα «εγκαινιάσει» η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών το τελευταίο τριήμερο λειτουργίας του στεκιού, έξω από το γήπεδο της κοινότητας.
Οι «ροπαλοφόροι» καλούν όλους τους φίλους τους να δώσουν το παρών, ώστε να τους ευχαριστήσουν για τη στήριξη που τους παρείχαν από τις αρχές καλοκαιριού, υποσχόμενοι πολλές εκπλήξεις. Η ανακοίνωση:
«Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι το Στέκι του Ηρακλή που τόσο πολύ αγκαλιάσατε θα λειτουργήσει για ένα τελευταίο τριήμερο από την Παρασκευή 28/8 έως την Κυριακή 30/8 με πολλές εκπλήξεις για όλους μας τους φίλους, μικρούς αλλά και μεγάλους, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 28/8 με το live μας.
Σας περιμένουμε να περάσουμε ένα καταπληκτικό τριήμερο και να σας αποχαιρετήσουμε με τον πιο όμορφο τρόπο».
Εν τω μεταξύ, στη δουλειά έχουν στρωθεί, εδώ και λίγες μέρες, οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή.
Προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή των περισσότερων στο πρόγραμμα των πρώτων ημερών της προετοιμασίας, ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Σάββενας, διοργανώνει τις προπονήσεις στις 6 το πρωί. Οι παίκτες του Ηρακλή θα απαλλαγούν από το «βάσανο» να ξυπνούν άγρια χαράματα την επόμενη εβδομάδα, οπότε και οι προπονήσεις θα μετατραπούν σε απογευματινές.

Ένα σχόλιο στο Δουλειά τα χαράματα, γλέντι το βράδυ ο Ηρακλής

  1. Avatar Ο/Η mairi λέει:

    Εδω, νομιζω θα εχουμε ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ!!!!! Ακουει κανεις;

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ