ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Με τον πρώτο επιτυχόντα της Ιατρικής Αθηνών επικοινώνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μητσοτάκης

Ο πρω­θυ­πουρ­γός Κυριά­κος Μητσο­τά­κης επι­κοι­νώ­νησε τηλε­φω­νικά το από­γευμα, με τον πρώτο επι­τυ­χό­ντα στην Ιατρική Αθηνών, Γιάννη Ιατρού, προ­κει­μέ­νου να τον συγ­χα­ρεί για την εξαι­ρε­τική επίδοσή του στις Πανελ­λα­δι­κές εξε­τά­σεις.

Ο κ. Μητσο­τά­κης, μεταξύ άλλων, τον ρώτησε πως απέ­κτησε ενδια­φέ­ρον για την Ιατρική, ζήτησε να μάθει τους στόχους του για το μέλλον και του ευχή­θηκε «καλή αρχή» στη φοι­τη­τική ζωή που ξεκινά για εκείνον σε λίγες ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.