ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Την 27-08-2019 το πρωί συνε­λή­φθη στην Κάρπαθο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καρ­πά­θου, 30χρονος αλλο­δα­πός, ο οποίος βρα­δι­νές ώρες της 26-08-2019 στην Κάρπαθο παρα­βί­ασε κατοι­κία και αφαί­ρεσε χρήματα.

Την 27-08-2019 το πρωί συνε­λή­φθη άμεσα στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ιαλυσού, 63χρονος αλλο­δα­πός, ο οποίος αφαί­ρεσε χρήματα από πορ­το­φόλι ημε­δα­πού. Τα αφαι­ρε­θέ­ντα χρήματα βρέ­θη­καν και απο­δό­θη­καν στον δικαιούχο.

Την 27-08-2019 το βράδυ συνε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από περι­πο­λού­ντες αστυ­νο­μι­κούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 41χρονος ημε­δα­πός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατα­σχέ­θηκε ποσό­τητα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης βάρους -8,3- γραμ­μα­ρίων.

Την 27-08-2019 το βράδυ συνε­λή­φθη στην Αστυ­πά­λαια, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Σταθμού Αστυ­πά­λαιας, 60χρονος ημε­δα­πός για κακο­με­τα­χεί­ριση ζώου συντρο­φιάς.

Την 27-08-2019 το βράδυ συνε­λή­φθη στη Λέρο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου, 29χρονος αλλο­δα­πός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατα­σχέ­θηκε ποσό­τητα ακα­τέρ­γα­στης κάν­να­βης βάρους -3,1- γραμ­μα­ρίων (επι­συ­νά­πτε­ται σχετική φωτο­γρα­φία).

Την 28-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνε­λή­φθη στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Τρο­χαίας Κω, 62χρονος ημε­δα­πός ο οποίος οδη­γούσε δίκυκλη μοτο­συ­κλέτα χωρίς άδεια ικα­νό­τη­τας και υπό την επήρεια αλκοόλ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.