Τοπικές Ειδήσεις

Υψηλές επιδόσεις πέτυχαν και φέτος τα Ροδιτόπουλα – Που πέρασαν οι αριστούχοι (φώτο)

Η ανακοίνωση των βάσεων των Πανελληνίων εξετάσεων 2023 ήταν μια αχτίδα φωτός μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει η Ρόδος εδώ και πολλές ημέρες λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν το νησί.
Τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν στο κινητό τηλέφωνο των μαθητών, μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, είτε στο λύκειο κάθε υποψηφίου. Η αγωνία των νέων παιδιών έλαβε τέλος και με χαμόγελο και αισιοδοξία ετοιμάζονται πλέον για τη φοιτητική ζωή.
Για μία ακόμη φορά τα Ροδιτόπουλα σκόραραν ψηλά, καταφέρνοντας να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για περιζήτητες σχολές και γενικώς για σχολές της βασικής τους προτίμησης.
Για κάποιους υποψήφιους, τα πράγματα μπορεί να μην εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν, όμως είναι έτοιμοι να προσπαθήσουν ξανά για να πετύχουν τους στόχους τους.
Οι πρωταγωνιστές των Πανελλαδικών εξετάσεων μιλούν στη «δ» για τις επιτυχίες τους και μοιράζονται την αγωνία τους για τα νέα τους ξεκινήματα και την φοιτητική ζωή:

1ο ΓΕΛ Ρόδου -ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ

Παρασκευή Πανηγύρη 19.300 Μόρια-Θετικών Σπουδών
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών-ΕΜΠ

Μέσα στην ζοφερή πραγματικότητα που βιώνει η Ρόδος μας, ήρθε για μένα το χαρμόσυνο νέο που οδηγεί στην πραγμάτωση των ονείρων μου και την επίτευξη των στόχων μου.
Ξεκινώ την φοιτητική μου ζωή δίνοντας υπόσχεση πως θα αγωνιστώ μαζί με την “γενιά του κινητού και του tablet“ στην οποία ανήκω, πως θα αλλάξουμε τον κόσμο, θα βελτιώσουμε την χώρα μας, θα αναστήσουμε το νησί μας.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν.
Καλό κι ευλογημένο ξεκίνημα σε όσους πέτυχαν.
Για μια ακόμα φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές, στην οικογένεια, στους φίλους που ήταν αρωγοί στον αγώνα μου και στην εισαγωγή μου στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΌΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΊΟ στο τμήμα των ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.

Ξενοφών Έξαρχος 18700 Μόρια-Θετικών Σπουδών
Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών – ΕΜΠ

Χαίρομαι που πέτυχα το στόχο μου και έλαβα το εισιτήριο για τη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Είναι μία σχολή με πολύ καλές προοπτικές. Μελέτησα το πρόγραμμα σπουδών και ήμουν σίγουρος ότι μόνο αυτό θέλω να κάνω. Δεν το περίμενα το αποτέλεσμα αυτό, υπήρξε ανατροπή στις βάσεις και όλα πήγαν καλά.

Λυδία Ξένου 18.750 Μόρια-Θετικών Σπουδών

Ανυπομονώ να ασχοληθώ με τον τομέα της φυσικής καθώς είναι μια απαιτητική αλλά και συναρπαστική βασική επιστήμη που στοχεύει στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, του κόσμου μέσα μας και του κόσμου πέρα από εμάς. Καλή και δημιουργική φοιτητική ζωή σε όλους!

Καθολική Τρουμούχη 19.330 Μόρια-Σπουδών Υγείας
Ιατρική ΕΚΠΑ

Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή της πρώτης μου προτίμησης, την Ιατρική Σχολή Αθηνών, καθώς αισθάνομαι ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους καθηγητές μου που με στήριζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς μου. Ταυτόχρονα, βέβαια, αισθάνομαι θλίψη για την καταστροφή που έχει προκληθεί στο νησί μας εξαιτίας των συνεχών πυρκαγιών. Εύχομαι σε όλους καλή πρόοδο και είμαι σίγουρη ότι θα επαναφέρουμε την ομορφιά της Ρόδου!
Μελπωμένη  Γιαννακοπούλου  19.220 Μόρια-Σπουδών Υγείας
Ιατρική ΑΠΘ

Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα την εισαγωγή μου στην σχολή πρώτης μου επιλογής, την ιατρική ΑΠΘ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φροντιστές, τους καθηγητές/καθηγήτριες, τους συγγενείς και όλα τα άτομα που με βοήθησαν να πετύχω τον στόχο μου αυτή τη χρονιά. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!
Χρυσάνθη  Δημητρακοπούλου 18.560 Μόρια-Σπουδών Υγείας

Η ιατρική ήταν ο στόχος μου από μικρή, την ήθελα πολύ αυτή τη σχολή. Είμαι χαρούμενη που τα κατάφερα και ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν.
Γιώργος Τσακίτης  18.280 Μόρια- Σπουδών Υγείας
Κτηνιατρική ΑΠΘ


Ένα χρόνο μετά ίδια μέρα αλλά με πολύ μεγαλύτερη ικανοποίηση γιατί ο στόχος έγινε πραγματικότητα (κτηνιατρική ΑΠΘ).

Καλές σπουδές, καλή συνέχεια και δύναμη σε όλα τα παιδιά σε ό,τι κι αν έχουν επιλέξει να κάνουν.
Ιωάννα Βυρίνη 15.600 Μόρια-Θετικών Σπουδών
Φυσικό Πάτρας

Πέρυσι τέτοιο καιρό με κυρίευε το άγχος για το τι θα ακολουθούσε.
Με την έναρξη των μαθημάτων κατάλαβα ότι οι Πανελλήνιες δεν είναι ένα τέρας που πρέπει να νικήσεις όπως πολλοί το παρουσιάζουν, περισσότερο μοιάζει με ένα κήπο που πρέπει-ναι με κόπο- να καλλιεργήσεις μέχρι να φτάσεις στο όμορφο αποτέλεσμα που εσύ επιθυμείς. Για μένα ο «κήπος» ήταν το πανεπιστήμιο Φυσικής της Πάτρας όπου και κατάφερα να μπω.
Οι γνώσεις που απέκτησα, είτε ακαδημαϊκές είτε μαθήματα ζωής, τα γέλια στα θρανία που ζούσαμε καθημερινά με συμμαθητές και καθηγητές στο φροντιστήριο Ορόσημο θα μου μείνουν αξέχαστα.

Αννα Λουλουδάκη 17850 Μόρια Πάντειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Ψυχολογίας

Φέτος ήταν μιά πολύ απαιτητική χρονιά ομως οι κόποι μου ανταμείφθηκαν
Θελω να ευχαριστησω την οικογένειά μου αλλά και τους καθηγητές μου που με στήριξαν και με καθοδήγησαν σωστα ωστε να πετυχω το στόχο μου

2ο ΓΕΛ Ρόδου-Καζούλλειο
Σταυρούλα Γεωργιάδου 18.680 Μόρια-Σπουδών Υγείας

Πάντα ήθελα να περάσω στην ιατρική σχολή. Η μητέρα μου είναι νοσηλεύτρια και από εκείνη έμαθα πολλά και ήθελα να μάθω πολλά περισσότερα, να εντρυφήσω στην ιατρική επιστήμη. Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές και τις καθηγήτριές μου και όλους όσους με στήριξαν σε αυτή την πορεία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Νικήτας Τσαμπίκος  Καλαφατάς
18.660 Μόρια- Οικονομίας/Πληροφορικής
Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.

Η χρονιά ήταν ιδιαίτερα απαιτητική. Χωρίς τη βοήθεια και των δικών μου ανθρώπων θα ήταν πιο δύσκολα ακόμα. Οι γονείς μου ήταν στο πλευρό μου. Το ίδιο και οι καθηγητές μου που με βοήθησαν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εισαγωγή στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς αποτελούσε την πρώτη επιλογή μου.
Αντώνιος Ευστάθιος
Καριοφύλλης 18.500 Μόρια-Ανθρωπιστικών Σπουδών

Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.

Μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά έφτασε στο τέλος της και χαίρομαι ιδιαίτερα που η προσπάθειά μου απέδωσε καρπούς. Ως εν ενεργεία αστυνομικός ο στόχος μου είναι η εισαγωγή στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και ευελπιστώ να τον πετύχω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά την οικογένειά μου, η οποία με στήριξε σε αυτό το εγχείρημα, τον καθηγητή μου που με ανέλαβε στη μέση της χρονιάς και με βοήθησε να φτάσω σε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και τους φίλους μου, οι οποίοι με στήριζαν σε όλη την διάρκεια των πανελληνίων.

3ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ -Καπνοβιομηχανία
Ζηνοβία Χατζηδάκη 19.140 Μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

Πέρασα στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και ικανοποιημένη γιατί αυτή ήταν η Σχολή που ήθελα και ήταν η 1η μου επιλογή.
Χριστίνα Γεωργούδη, 19.330 Μόρια
Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης
Παν. Αιγαίου

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από τα αποτελέσματα. Πέρασα στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στη Ρόδο (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) που ήταν και η 1η μου επιλογή! Είχα μπερδευτεί λίγο με το μηχανογραφικό αλλά κατέληξα σε αυτό επειδή πάντα ήθελα να είμαι στην εκπαίδευση και πιστεύω ότι είναι κάτι που μου ταιριάζει.
Ειρήνη Μάνιου 19.100 Μόρια
Ψυχολογίας ΣΑΣ

Είμαι πολύ χαρούμενη που οι προσπάθειές μου ανταμείφθηκαν, τελικά. Πέρασα στην Σχολή Ψυχολόγων ΣΑΣ, στην Θεσσαλονίκη. Ήταν η 1η μου επιλογή και γι’ αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένη.
Μαρία Παναγιωτοπούλου 18.700 Μόρια

-Νομική Αθηνών

Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις μου. Πέρασα στη Νομική Αθηνών που ήταν η 1η μου επιλογή. Σίγουρα ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πάρα πολλές ώρες διαβάσματος. Κρίμα που δεν μπορούμε να χαρούμε τα αποτελέσματα λόγω της κατάστασης που ζούμε με τις πυρκαγιές στη Ρόδο…
Κωνσταντίνος Μάτσης 18.300 Μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Πατρών

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αφού πέρασα στην Σχολή που ήθελα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ήταν η Σχολή που ήθελα.

4ο ΓΕΛ ΡΟΔΟΥ

Γεωργάς Μιχάλης  18.430 Μόρια Θετική  κατεύθυνση
Μηχανολόγων – Μηχανικών ΑΠΘ

Πέρασα στη Θεσσαλονίκη στη Σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί ήταν η 2η επιλογή μου. Είναι πολύ καλό Πανεπιστήμιο και πιστεύω ότι θα το αξιοποιήσω όλα τα χρόνια που θα περάσω εκεί. Ενδέχεται να ζητήσω μεταγραφή για την Αθήνα, αλλά είναι κάτι που θα το κοιτάξω αργότερα.
Μαρία Μαργαρίτη  18.360 Μόρια – Ανθρωπιστικών Σπουδών
Νομική ΑΠΘ

Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη. Πέρασα στην Νομική της Θεσσαλονίκης, που ήταν η 1η μου επιλογή. Περνούσα και στη Νομική της Αθήνας, αλλά επέλεξα την Θεσσαλονίκη».
Γεωργία Καλαθενού,  18.340 Μόρια, Ανθρωπιστικών Σπουδών
Νομική Αθηνών

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα καθώς πέρασα στην πρώτη μου επιλογή –Νομική Αθηνών- κάτι που δεν θα μπορούσα να πετύχω χωρίς την βοήθεια και την υποστήριξη των καθηγητών μου, τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου αλλά και των κοντινών ανθρώπων μου που ήταν τα στηρίγματά μου σε όλη τη διάρκεια της δύσκολης αυτής διαδρομής.
ΓΕΛ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ
Ανθή Νεσφυγέ
18.477 Μόρια

Είμαι πολύ χαρούμενη με τα αποτελέσματα, καθώς πέτυχα τον στόχο μου! Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλές σπουδές!

Κατερίνα Δράκου
17.225 μόρια

Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής Αθηνών
Νιώθω πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη με την σχολή που επέλεξα .Αν και ήταν μια δύσκολη χρόνια οι κόποι τελικά ανταμείβονται . Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε ολα τα παιδιά!
ΓΕΛ ΙΑΛΥΣΟΥ
Αλέξανδρος Μακεντούδης 19.100 Μόρια-Σπουδών Οικονομίας και  Πληροφορικής
Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ.

Ο στόχος επετεύχθη αλλά η χαρά μου είναι περιορισμένη λόγω της πύρινης τραγωδίας στο νησί μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή σταδιοδρομία!
Γρηγόριος Σταματιάδης 18.080 Μόρια-Θετικών Σπουδών
Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ

Περνάω στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Η αγωνία μου ήταν μεγάλη και η ανακοίνωση του αποτελέσματος με γέμισε με ανακούφιση. Πλέον ανυπομονώ να ζήσω τη φοιτητική ζωή και να ξεκινήσω τις σπουδές στη σχολή μου.

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ
Τριανταφύλλου Γεωργία

ΙΑΤΡΙΚΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο στόχος μου να εγγραφώ στην Ιατρική σχολή πέτυχε, εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή φοιτητική ζωή.

Τσουκαλά Γαβριέλα
ΝΟΜΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ

Μέσα σε αυτήν την τραγική κατάσταση που βιώνει το νησί μας τις τελευταίες μέρες, ήρθε το ευχάριστο νέο ότι κατάφερα να υλοποιήσω τον στόχο μου για τον οποίο αγΘέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα, αλλά και τους καθηγητές μου που μου δίδαξαν ότι σε αυτή τη ζωή πρέπει να παλέψω σκληρά για να κερδίσω και να φτάσω ψηλά.

Ένας νέος κύκλος αρχίζει και υπόσχομαι να υπηρετήσω πιστά το επάγγελμα που επέλεξα να ασκήσω στη ζωή μου.

Πάππου Δημήτριος του Νικολάου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΑΘΗΝΑ

Από την στιγμή που είχαν βγει οι βαθμοί γνώριζα πολύ καλά σε ποιο τμήμα θα μπω και πού.
Οι δυσκολίες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσω άλλοι λένε ότι είναι πιο εύκολες και άλλοι πιο δύσκολες από τις πανελλήνιες. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα σημασία θα έχει το πτυχίο αν και μόνο αν χρησιμοποιηθεί για να εξελιχθώ στον τομέα μου.

Φεϊζίδη Δωροθέα

ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΑΘΗΝΑ

Ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία μου αυτή.

Μακέστας Αντώνιος

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΠΑΤΡΑ

Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος με αίσιο αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί οι προσπάθειές μου ευοδώθηκαν και πέρασα στην πρώτη σχολή προτίμησής μου, αυτή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στην Πάτρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Κολλέγιο Ρόδου, τους καθηγητές μου αλλά και όσους με στήριξαν στην δύσκολη και επίπονη προσπάθεια. Τέλος, θα ήθελα να προτρέψω τους επόμενους υποψήφιους να μην σταματούν να παλεύουν και να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Δανίκας Παναγιώτης
ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΜΠ

Η σχολή ήταν η 1η μου επιλογή. Είναι από τις πλέον δύσκολες σχολές αλλά εξοπλίζει τους σπουδαστές με τέτοιες γνώσεις εφαρμοσμένων μαθηματικών που μπορούν μετά να διαπρέψουν σε όλα τα πεδία.
Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά.
Σύντομα θα ανακάμψει και όλος ο τόπος από την καταστροφή.

Στεφανάκη Μαρία

ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ

Ανάμεικτα τα συναισθήματα μου αυτές τις ημέρες…
Νιώθω θλίψη και πόνο για τα δάση που χάσαμε, τα ζώα που κάηκαν και τις περιουσίες που καταστράφηκαν.
Νιώθω ελπίδα, υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη για το κύμα αλληλεγγύης, αλτρουισμού και ηρωισμού του ροδίτικου λαού και των πυροσβεστών.
Σήμερα μετά την ανακοίνωση των βάσεων και της εισαγωγής μου στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, προστέθηκε και αυτό της αισιοδοξίας για τον νέο δρόμο γνώσης που μου ανοίγεται.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που στάθηκαν δίπλα μου στην προσπάθειά μου.
Καλή σταδιοδρομία σε όλους τους νέους φοιτητές!

Παρασκευάς Άγγελος Φανούριος

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πέτυχα τον πρώτο μου στόχο να μπω στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα στους γονείς μου, για την μεγάλη στήριξη που μου πρόσφεραν και στην συνέχεια στους καθηγητές μου που συνετέλεσαν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ
Στέφανος Πουλάκης-Στεφανίδης
ΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΕΚΠΑ ((16ος)

Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση με την επικύρωση των αποτελεσμάτων και την εισαγωγή μου στις πρώτες θέσεις της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, εκπληρώνοντας με επιτυχία τον στόχο που είχα θέσει στην αρχή της προετοιμασίας μου για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, το σχολείο μου “Ροδίων Παιδεία” και τους καθηγητές μου για την στήριξη και την αμέριστη συνεισφορά τους. Ανυπομονώ για το νέο κεφάλαιο της ακαδημαϊκής μου ζωής και εύχομαι καλή πορεία και φοίτηση σε όλους τους συμμαθητές μου.
Γιάννης Καρίκης
ΝΟΜΙΚΗΣ – ΕΚΠΑ

Είμαι ευγνώμων για την στήριξη των καθηγητών μου, των γονιών μου και νιώθω δικαιωμένος με το αποτέλεσμα.

DAN PENG – ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ – ΟΠΑ

Είμαι πολύ ευχαριστημένη που πέρασα στη σχολή που επιθυμώ και θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές που μας υποστήριξαν και μας έδιναν τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

Ελένη-Νεκταρία-Μαρία Μισθού
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ -ΟΠΑ

Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου, τους καθηγητές και τους φίλους μου που με στήριξαν και με ενθάρρυναν.
Είμαι πολύ ευγνώμων που πέτυχα τον στόχο μου!

Σταυρούλα Τσιάτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΕΚΠΑ


Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα αυτό που ήθελα ! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που ήταν σε κάθε δυσκολία μου εκεί και την οικογένεια μου που με στήριξε και ήταν δίπλα μου σε αυτό το δύσκολο ταξίδι! Εύχομαι μια υπέροχη φοιτητική ζωή σε όλα τα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο υπέροχο σχολείο μου!
Βασίλης Παχούλης
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ – ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου πρόσφερε το σχολείο μου στα τελευταία 4 χρόνια. Ήταν όλοι υπέροχοι και εκτός από τις γνώσεις που μου χάρισαν, γέμισαν τα τελευταία μαθητικά μου χρόνια με πολύ αγάπη και στήριξη.
Καλή συνέχεια στο έργο του Ροδίων Παιδεία!
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους γονείς μου για την αμέριστη στήριξή τους.
Κοσμάς Παπαγεωργίου
ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ – ΠΑΝ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια.
Κυριακή-Αγγελική Παπαγρηγορίου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ- ΠΑΝΤΕΙΟ

Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Χάρη σε αυτούς κατάφερα να περάσω στην σχολή που ήθελα. Νιώθω πολύ ευγνώμων και υπερήφανη για το αποτέλεσμα.

Μανώλης Φουτούλης
ΣΧΟΛΗ ΠΛΟΙΑΡΧΩΝ – Α.Ε.Ν.

Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπαιδευτικούς, το σχολείο και τους γονείς μου αλλά και τους συμμαθητές μου με τους οποίους περάσαμε μαζί αυτή την ιδιαίτερη χρονιά. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους!
Στεφανία Σταματιάδη
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ -ΑΠΘ

Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μια τόσο δύσκολη χρονιά και τα εμπόδια που αντιμετώπισα στις πανελλήνιες κατάφερα να περάσω στη σχολή που ήθελα.
Ευχαριστώ τόσο τους γονείς μου που με στήριζαν πάντα σε ό,τι και αν αποφάσιζα αλλά και τους καθηγητές μου που εκτός από τις γνώσεις που μας μετέδωσαν, ήταν και εκείνοι δίπλα μας σαν οικογένεια.

Ελένη Άντερσεν
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ – ΕΚΠΑ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου.

To Eσπερινό ΓΕΛ Ρόδου
Από το Εσπερινό ΓΕΛ Ρόδου εκδόθηκε η ακόλουθη ενημερωτική ανακοίνωση:
Το Εσπερινό ΓΕΛ Ρόδου, με ιδιαίτερη συγκίνηση, ανακοινώνει την εισαγωγή των αποφοίτων του ΜΙΧΑΗΛ-ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΛΛΙΑΚΑ στo Tμ. ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΝΑΤΣΙΚΑ στο Τμ. ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΡΟΔΟΥ (Παν. ΑΙΓΑΙΟΥ), με την ευχή, η προσήλωση και η προσπάθεια που επέδειξαν όλες τις χρονιές προετοιμασίας τους, να ανταποδίδουν τους κόπους τους σε γόνιμο έργο και αποτέλεσμα.

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων του Εσπερινού ΓΕΛ Ρόδου αναγνωρίζει την ιδιαίτερη τιμή που περιποιήθηκαν οι απόφοιτοί μας το σχολείο τους και εύχεται σε όλο το μαθητικό δυναμικό πάντα επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία.

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου