Τοπικές Ειδήσεις

Στη δεκάδα των πιο «άτακτων» Ελλήνων οι Ροδίτες

75

Και που βρίσκονται οι μονογαμικοί κάτοικοι; Αυτό σκέφτηκαν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας Ashleymadison και έκαναν μία έρευνα για τους άπιστους Έλληνες.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Αθήνα, με 5 εκατομμύρια πληθυσμό το 12,75% είναι εγγεγραμμένοι ως μέλη στην Ashleymadison.com, οπότε δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός της πρωτιάς.

Δεύτεροι έρχονται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και την τρίτη θέση καταλαμβάνουν οι Λαρισαίοι με ποσοστό 5.10%. Τελευταίοι και μονογαμικοί είναι οι Καλαματιανοί.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα η λίστα με τις πιο άπιστες ελληνικές πόλεις είναι:

Αθήνα – 14.65% (και Πειραιάς)

Θεσσαλονίκη – 8.70%

Λάρισα – 5.10%

Ηράκλειο– 4.8%

Ιωάννινα – 4.10%

Πάτρα – 3.30%

Ρόδος – 1.90%

Χαλκίδα – 1.70%

Χανιά – 1.30%

Βόλος – 1.10%

Καλαμάτα – 1%

Πηγή in.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.