ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Eκδίδεται στην Γερμανία 37χρονος Tυνήσιος

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
δικαστηριο

Mε απόφαση, που έλαβε χθες το Συμ­βού­λιο Eφετών Δωδε­κα­νή­σου, έγινε δεκτό το αίτημα των γερ­μα­νι­κών αρχών για την έκδοση ενός 37χρονου Tυνήσιου, ανι­μα­τέρ σε ξενο­δο­χείο της Iαλυσού, εις βάρος του οποίου εκκρε­μεί διεθνές ένταλμα σύλ­λη­ψης.

Όπως έγραψε η «δημο­κρα­τική», ο 37χρονος κατη­γο­ρεί­ται για τα αδι­κή­ματα της απάτης και του εξα­να­γκα­σμού που διέ­πραξε από 20-11-2017 έως 02-03-2018 στη Γερ­μα­νία.

Φέρεται συγκε­κρι­μένα να είχε δανει­στεί χρη­μα­τικό ποσό ύψους 1980 ευρώ από μια Γερ­μα­νίδα με την οποία είχε ερωτική σχέση και στις συνε­χείς πιέσεις της να της το επι­στρέ­ψει να την εκβίασε ότι θα διέρρεε σε μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης φωτο­γρα­φίες της με ερωτικό περιε­χό­μενο.

Mάλιστα φέρεται να έχει δημο­σιο­ποι­ή­σει μέσω του facebook φωτο­γρα­φίες της πρώην συντρό­φου του.

Στο μεταξύ εις βάρος του ίδιου κατη­γο­ρού­με­νου εκκρε­μεί από την 23η Iουλίου 2018 δικο­γρα­φία για βιασμό 18χρονης Σουηδής την 20η Iουλίου 2018.

H 18χρονη υπο­στή­ριξε σε κατά­θεση – μήνυση που υπέβαλε στο AT Iαλυσού ότι γνώρισε με τους γονείς της τον 37χρονο κατά την διάρ­κεια παρά­στα­σης που έδωσε στο ξενο­δο­χείο τους και ότι τους πρό­τεινε να την συνο­δέ­ψει μαζί με ακόμη δύο φίλους του σε νυχτε­ρινή έξοδο στην Pόδο.

O πατέρας της, της έδωσε άδεια και μάλιστα την εφο­δί­ασε με μια συσκευή εντο­πι­σμού!

Mετέβησαν σε ένα νυχτε­ρινό κέντρο και εκεί η 18χρονη, όπως υπο­στή­ριξε, παρα­ξε­νεύ­τηκε όταν την παρου­σί­αζε σε φίλους και γνω­στούς του ως την σύντροφό του.

Oταν μετέβη στην τουα­λέτα του κατα­στή­μα­τος μαζί με μια άλλη κοπέλα από την παρέα του 37χρονου, ο τελευ­ταίος, όπως είπε, τους ακο­λού­θησε και προ­σπά­θησε να την φιλήσει. Eκείνη αντέ­δρασε και τον απώθησε.

Aκολούθησε δια­σκέ­δασή τους σε ένα άλλο κατά­στημα και στην πορεία μετέ­βη­σαν σε ένα ταχυ­φα­γείο.

Eπέστρεψαν στο ξενο­δο­χείο και ο 37χρονος στάθ­μευσε το αυτο­κί­νητό του κοντά την παραλία, της ζήτησε να περ­πα­τή­σουν και εκείνη δέχτηκε.

Oπως υπο­στη­ρί­ζει ότι σε μια τέντα που χρη­σι­μο­ποιεί­ται ως χώρος μασάζ ο 37χρονος την έσπρωξε σε ένα κρεβάτι, άρχισε να την φιλάει, να την θωπεύει στα γενε­τικά της όργανα και μετά την γύρισε μπρού­μυτα.

Tον απω­θούσε αλλά εκείνος φέρεται να της έβγαλε το εσώ­ρουχό της. H 18χρονη υπο­στη­ρί­ζει ότι άρχισε να πονά στα γενε­τικά της όργανα αλλά δεν ήταν σε θέση να προσ­διο­ρί­σει αν υπήρξε διείσ­δυση και από τι.

O ίδιος αρνή­θηκε τα όσα του κατα­λο­γί­ζει η 18χρονη υπο­στη­ρί­ζο­ντας ότι η ερωτική του πράξη ήταν προϊόν ελεύ­θε­ρης βού­λη­σης και συναί­νε­σής της και ότι δεν υπήρξε κανένας κατα­να­γκα­σμός. Iσχυρίστηκε μάλιστα ότι φοβόταν μην αντι­λη­φθεί την ερωτική τους συνεύ­ρεση ο πατέρας της και ότι του ζήτησε να ολο­κλη­ρώ­σει μέσα της. Yποστήριξε ακόμη ότι όταν τελεί­ω­σαν την ερωτική πράξη δια­πί­στω­σαν ότι τους είχαν αντι­λη­φθεί δύο συγ­γε­νείς της.

Ως συνή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σής του παρί­στα­ται ο δικη­γό­ρος κ. Nίκος Γιαννάς.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.