Τοπικές Ειδήσεις

Νέα Αριστερά: Περιοδεία στη Ρόδο Πέτρου Λυμπεράκη & Κατερίνας Σαράντη

Χθες Δευτέρα 28 Μαΐου επισκέφτηκε τη Ρόδο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Πέτρος Λυμπεράκης όπου περιόδεψε στη πόλη της Ρόδου μαζί με τη ροδίτισσα υποψήφια ευρωβούλετρια της Νέας Αριστεράς Κατερίνα Σαράντη.

Αρχικά επισκέφτηκαν τον υδροβιολογικό σταθμού της Ρόδου – Ενυδρείο. Ενημερώθηκαν για σπουδαίο το έργο του σταθμού, τις ελλείψεις σε προσωπικό και αλλά και τις απαιτήσεις συντήρησης του διατηρητέου κτηρίου που στεγάζετε.

Ο υδροβιολογικός σταθμός είναι κόσμημα για το νησί. Απαραίτητο να διατηρηθεί αλλά και να ενισχυθεί τόσο η παραγωγή σε ερευνητικό έργο όσο και ο εκπαιδευτικός του ρόλος δημιουργώντας πολίτες με περιβαλλοντική παιδεία.

 

Στη συνέχεια, έκαναν μια σύντομη περιοδεία στο κέντρο της πόλης. Συνάντησαν σε κεντρικό καφές της πόλης ενεργούς Ρόδιους πολίτες, συντρόφους και συντρόφισσες – μέλη της Νέας Αριστεράς του νησιού μας.

 

Δήλωση του Πέτρου Λυμπεράκη:

«Με την συνυποψήφιά μου Κατερίνα Σαράντη και εργαζόμενους στο Ενυδρείο Ρόδου την 27/5. Σπουδαία υποδομή, με μεγάλες δυνατότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και περιβαλλοντικών και επιστημονικών, παρεμβάσεων. Ο ενθουσιασμός αλλά και η αγωνία των εργαζόμενων μεταδοτικά και ελπιδοφόρα. Το Ενυδρείο, εντούτοις, μαραζώνει λόγω έλλειψης πόρων και στήριξης από την πολιτεία.»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου