Ειδήσεις

Γυμναστήρια : Τι θα γίνει με τις ήδη πληρωμένες συνδρομές – Αντιδράσεις για την διπλή μάσκα

Οδηγία δόθηκε στους ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων για το θέμα των ήδη πληρωμένων συνδρομών να λύσουν  το πρόβλημα στη λογική της “μέσης λύσης”. δηλαδή  το μοίρασμα των απωλειών και στις δυο πλευρές, Και στις επιχειρήσεις και στους αθλούμενους.

Ο Δώρος Κλεοβούλου, γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, απαντώντας σχετικά στο ertnews.gr, ανέφερε ότι αν κάποιος έχει πληρώσει για 6 μήνες θα μπορούσαν να του δοθούν 3 μήνες δωρεάν στο γυμναστήριο.

Ο γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων επισήμανε πάντως ότι πρόκειται για οδηγία και ότι δεν μπορούν να δεσμεύσουν κανέναν.

Τέλος, σε ό,τι αφορά πληροφορίες για χρήση διπλής μάσκας από τους αθλούμενους διατύπωσε σοβαρές ενστάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ορθό επιστημονικά να εμποδίζουμε την αναπνευστική οδό του ατόμου που κάνει γυμναστική ακόμα και με μονή μάσκα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου