Τοπικές Ειδήσεις

Ιωάννης Παππάς: Οι περήφανοι νησιώτες έδωσαν την κατάλλη απάντηση στην αλαζονεία των κυβερνητικών”

Οι εκλογικές διαδικασίες της περασμένης Κυριακής (26ης Μαΐου) αποτελούν πλέον παρελθόν και αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος μιας και είχα αρθρογραφήσει υποστηρίζοντας ότι οι εκλογές αυτές θα αποτελέσουν αφετηρία πολιτικών εξελίξεων. Αισθάνομαι δικαιωμένος και πολύ χαρούμενος γιατί οι Έλληνες ψηφοφόροι με την ψήφο τους έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον κύριο Τσίπρα και την παρέα του Μαξίμου. Η τεράστια διαφορά των 9,5 μονάδων, μια διαφορά που δεν έχει προηγούμενο, δείχνει την απόλυτη αποδοκιμασία της κυβερνητικής πολιτικής που υφιστάμεθα όλοι τα χρόνια διακυβέρνησης του Σύριζα.

Ο Ελληνικός λαός αντέδρασε με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο απαντώντας στην αλαζονεία και στον λαϊκισμό των κυβερνητικών παραγόντων. Απέδειξε ότι είναι ένας περήφανος λαός, με αξιοπρέπεια και αρχές, ένας λαός που δεν θέλει να ζει με επιδόματα φτώχειας και αναξιοπρέπειας, χωρίς όραμα και μέσα στη μιζέρια και στη μελαγχολία.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και αισιόδοξος γιατί το ίδιο μήνυμα έστειλαν και οι Δωδεκανήσιοι και οι Δωδεκανήσιες συμπατριώτες μου, υπερψηφίζοντας και αναδεικνύοντας πρώτη δύναμη στα νησιά μας το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Το βράδυ της Κυριακής ο κ. Τσίπρας, μην έχοντας άλλη λύση στο αδιέξοδο του και ελπίζοντας πως θα περισώσει ότι είναι δυνατόν να σωθεί, εξήγγειλε την προσφυγή στις κάλπες για την ανάδειξη νέας κυβέρνησης. Είμαι πεπεισμένος ότι πάλι θα επιδοκιμάσουν οι Δωδεκανήσιοι την πολιτική μας και θα αναδείξουν τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα, ως το κόμμα που θα φέρει την ανάπτυξη, την πρόοδο και το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων και των Ελληνίδων.

Σε επίπεδο Περιφερειακών εκλογών οφείλω να συγχαρώ θερμά τον Γιώργο Χατζημάρκο, ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί με συντριπτικό ποσοστό από την πρώτη κιόλας Κυριακή των εκλογών και αυτή η επιβράβευση του από τους νησιώτες κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση του τεράστιου έργου που επιτέλεσε την τελευταία πενταετία και θα συνεχίσει ώστε να το ολοκληρώσει.

Συγχαίρω θερμά τους δημάρχους που υποστηρίχτηκαν από τη Νέα Δημοκρατία και εκλέχτηκαν από την πρώτη Κυριακή και επίσης συγχαίρω όλους τους υποψήφιους συνδυασμούς που θα δώσουν τη μάχη την επόμενη Κυριακή. Επίσης θερμά συγχαίρω όλους τους συνδυασμούς και όλους τους υποψηφίους που στηρίχτηκαν από τη μεγάλη παράταξή μας, οι οποίοι έδωσαν τον πολιτικό τους αγώνα,

πολιτισμένα, έντιμα και με ήθος και δεν κατάφεραν να εκλεγούν. Αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για την παράταξή μας αλλά κυρίως για τον τόπο μας, μιας και είναι ενεργοί πολίτες με άποψη και προτάσεις για την πρόοδο των νησιών μας.

Ξεχωριστή μνεία οφείλω να κάνω στον Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος κατάφερε να αναδεχθεί με σημαντική διαφορά πρώτος στο Δήμο Ρόδου και είμαι σίγουρος πως θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Ρόδου και θα είναι αυτός που θα οδηγήσει το αγαπημένο νησί μας στην λεωφόρο της προόδου που του αρμόζει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου