Ο Π.Σ. Ρόδου ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ’’ διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα δρόμου με την ονομασία «The Pizza Spaghetti House time trial» και με τις εξής λεπτομέρειες:

Πόλη: ΡΟΔΟΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΛΑΒΑΡΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ και ώρα 08.00π.μ.

Αγώνισμα : Ατομική χρονομέτρηση

Κατηγορίες:Ανδρών-Εφήβων-Γυναικών-MASTERS απόστασης 31,5χλμ.( 1στροφή).
“Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου από το άρθρο 1.4.019 ελάχιστου αριθμού συμμετοχών ανά κατηγορία, θα ισχύσουν οι διατάξεις των άρθρων 1.4.020 και 1.4.023”

Διαδρομή: Εκκίνηση: Ιεράς Μονής Σωτήρος Φάνες-Διασταύρωση Καλαβάρδα προς Μαντρικό- Αρχαία Κάμιρος –Μαντρικό – Κάμιρος Σκάλα (αναστροφή) και τερματισμός στη διασταύρωση Καλαβάρδα Μαντρικό.

Πρόγραμμα: Εκκίνηση αγώνα ώρα 08:00 πμ. όλες οι κατηγορίες ως άνω. Η εκκίνηση των αθλητών θα γίνεται ανά 1’ , χωρίς διακοπή ενδιάμεσα των κατηγοριών

Όροι συμμετοχής:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές ποδηλάτες που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π.  Ο ποδηλατικός σύλλογος ‘’ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ΄΄ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ατύχημα, καταστροφή ή κλοπή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Κανονισμοί αγώνα:
Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για αγώνα δρόμου για το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποσταλούν από τα σωματεία μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 13/06/2018 και ώρα 18:00 στο email mesogios_cycling@yahoo.gr.

Τα σωματεία υποχρεούνται στη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας. Καμιά συμμετοχή ΔΕΝ θα γίνεται δεκτή χωρίς την συμπλήρωση αυτής. Θα επιτραπούν στον αγώνα σαν συνοδοί ΜΟΝΟΝ όσων τα ονόματα αναγράφονται στην επίσημη φόρμα. Απαγορεύεται η συνοδεία ή η εμπλοκή στον αγώνα, παράγοντα, συγγενή κλπ που δεν είναι επίσημα δηλωμένος. Το σωματείο ή ο αθλητής που θα παραβεί
τον παραπάνω όρο, θα τιμωρείται βάση των πειθαρχικών κανονισμών της Ε.Ο.Π. συνοδεύεται ή παράγοντας. Πέραν της προθεσμίας αυτής ουδεμία συμμετοχή δεν θα γίνει δεκτή.

Ρύθμιση απροβλέπτων:
Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και του βασικού κανονισμού της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης του αγώνα.

Τεχνικό Συνέδριο :
Mια ώρα πριν την εκκίνηση.

Η Γραμματεία θα λειτουργεί 1 ώρα πριν την εκκίνηση , για την παραλαβή των αριθμών για όσους δεν θα παρευρεθούν στο τεχνικό συνέδριο , την υπογραφή των φύλλων αγώνων κ.λπ.

Βραβεύσεις:
1ος νικητής Κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα
2ος νικητής αργυρό μετάλλιο και δίπλωμα
3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα
4ος, 5ος και 6ος δίπλωμα

Απονομές: θα γίνουν μετά από το τέλος των αγώνων στον περιβάλλοντα χώρο της Ιεράς Μονής Σωτήρος.

Λοιπά
Στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης, θα επιτραπούν οχήματα συνοδείας . Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τα οχήματα συνοδείας! Δεν θα επιτραπούν δίκυκλα συνοδείας.
Η σειρά εκκίνησης θα καθοριστεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των ομάδων στην δήλωση συμμετοχής.
Η τελική σειρά θα ανακοινωθεί στο τεχνικό συνέδριο , καθώς και η αγωνόδικος επιτροπή.

Ιατρική κάλυψη: Θα οριστεί ιδιώτης γιατρός με ευθύνη του διοργανωτή, κλιμάκιο Σαμαρειτών και κάλυψη από ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας σε ετοιμότητα.

ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ:
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πληροφορίες:
Τάντης Σπύρος 6945112266
Ζαχαριάς Ιωάννης 6937095252

Οι συμμετέχοντες, με την αποστολή της φόρμας δήλωσης συμμετοχής αποδέχονται τους όρους της παρούσης και δεν έχουν κανένα δικαίωμα παραπάνω αμφισβήτησης στους όρους τέλεσης του αγώνα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ