Αθλητικά

Κατταβιά: Προτιμά να στηριχθεί στα πόδια της

Χωρίς να σκέφτονται το πιθανό ενδεχόμενο του μηδενισμού του Νικαγόρα για την απουσία του από το προγραμματισμένο για την περασμένη Δευτέρα παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, θέλουν να προετοιμαστούν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Κατταβιάς για τη δική τους επίσκεψη στο γήπεδο των Πηγαδιών, την προσεχή Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι, για την 29η και προτελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης.
Οι “κιτρινόμαυροι” της νότιας Ρόδου προτιμούν να μη βιαστούν να πανηγυρίσουν την εξασφάλιση της παραμονής τους, καθώς επιθυμούν να την κατακτήσουν χωρίς έμμεση βοήθεια και στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις, όπως κάνουν όλη τη χρονιά.
Με νίκη επί του Ποσειδώνα, η ομάδα του Χρήστου Χωρίτη θα τελειώσει τη “δουλειά” χωρίς να σκέφτεται το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στον Κλεάνθη και στόχος της είναι να την κατακτήσει, έστω και αποδυναμωμένη.
Ο Χρήστος Χωρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιάννη Αποστολάτου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, πρόβλημα ταλαιπωρεί και τον Χρήστο Καστρενό, ενώ εκτός θα μείνει, λόγω ανελαστικών υποχρεωσεων, ο Ανδρέας Δράμης.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε τη Δευτέρα μέσα σε εξαιρετικό κλίμα (κακά τα ψέματα, οι εξελίξεις σχετικά με τον Νικαγόρα αφαίρεσαν πίεση από τους ώμους) και οι πάντες αισιοδοξούν για την επιστροφή από την Κάρπαθο με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου