Τοπικές Ειδήσεις

Προσφορά Αγάπης από το Γυμνάσιο Παραδεισίου – Επίσκεψη στο Χαραλάμπειο Γηροκομείο Ροδου

Τις  παραμονές του Αγίου Πάσχα, το Γυμνάσιο Παραδεισίου επισκέφθηκε το Χαραλάμπειο Γηροκομείο, στο πλαίσιο των  Ανθρωπιστικών Δράσεων που σχεδιάστηκε από τους εκπαιδευτικούς  του σχολείου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Παραδεισίου, προσέφεραν στους ηλικιωμένους του Γηροκομείου προσωπικά δώρα, μαζί με χειροποίητες Πασχαλιάτικες Κάρτες που δημιούργησαν στη διάρκεια του  μαθήματος των Καλλιτεχνικών.

Τα παιδιά συνομίλησαν με τις γιαγιάδες και τους παππούδες,  άκουσαν με ενδιαφέρον τις προσωπικές τους ιστορίες, τραγούδησαν μαζί τους και προσέφεραν  λίγη χαρά, συμβάλλοντας σε ένα ταξίδι αναμνήσεων των παιδικών τους χρόνων.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου, συνειδητοποίησαν πως ακόμα κι αν μια προσφορά για κάποιους κρίνεται μικρή, αυτή μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική για τη ζωή άλλων  συνανθρώπους μας.

Η αποστολή του σχολείου αναχώρησε συγκινημένη από το Χαραλάμπειο Γηροκομείο, δίνοντας την υπόσχεση να επανέλθει σύντομα με νέες δράσεις αγάπης στους γλυκύτατους συμπολίτες μας.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί  κ. Κωστούλα Μαρία (Υποδιευθύντρια) και η κ. Διακάτου Ελένη (Τεχνολόγος).

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Παραδεισίου, ευχαριστούν  θερμά την Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Κορακάκη Μαρία, το νοσηλευτικό προσωπικό και ιδιαίτερα την κ. Δρόσου Ελπίδα για την ξενάγηση και την ενημέρωση που παρείχε σχετικά με τη λειτουργία της δομής.

Καλό Πάσχα, Υγεία σε όλο τον κόσμο!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου