Αθλητικά

Ικανοποίηση για την πρόοδο των εργασιών στα Μαριτσά

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του καινούργιου προπονητηρίου στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Μαριτσών, προς μεγάλη ικανοποίηση των παραγόντων του Ηρακλή.
Εφόσον δεν υπάρχουν απρόοπτα, ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπαδημήτρης εκτιμά πως τον Ιούλιο, όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα που έχει στα χέρια του, το νέο βοηθητικό θα είναι έτοιμο, προκειμένου να υποστηρίξει την προετοιμασία της ανδρικής ομάδας και κυρίως, την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής.
Σημειώνεται, πως οι ζημιές που είχε υποστεί τμήμα της εξέδρας, έχουν ήδη αποκατασταθεί, συνεπώς ως προς αυτό, οι «ροπαλοφόροι» ξένοιασαν και το μόνο που περιμένουν πλέον, πέρα από την ολοκλήρωση του προπονητηρίου, είναι η αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού των εγκαταστάσεων.
Όσο για την ανδρική ομάδα, όλα τα ζητήματα που αφορούν στην οργάνωσή της ενόψει των διοργανώσεων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα τεθούν επί τάπητος αμέσως μετά το Πάσχα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των μελών του Δ.Σ.
Η σημερινή διοίκηση έχει μπροστά της έναν ακόμα χρόνο θητείας, σκοπεύει να την εξαντλήσει, ωστόσο στην παρούσα φάση, παραμένει άγνωστο ποιους στόχους θα θέσει για τη συνέχεια.
Αφού τους οριοθετήσει, θα καλέσει τον προπονητή Γιώργο Σάββενα προκειμένου να συζητήσει μαζί του την προοπτική της επέκτασης της μεταξύ τους συνεργασίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου