Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πάνθηρες, ενημέρωσαν ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος του ειδικού προγράμματος προπονήσεων στο σπίτι, για τα παιδιά που στελεχώνουν τα ηλιακά τμήματα Κ-16 και Κ-14, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Αγγελάκη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ολοκληρώθηκε το πρώτος σκέλος του ειδικού προγράμματος προπόνησης και εκμάθησης στο σπίτι που ακολούθησαν τα παιδιά της Κ-14 και της Κ-16 των Πανθήρων με αφορμή την καραντίνα στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης για την μη εξάπλωση του κορωνοϊού.
Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Γιώργου Αγγελάκη, με την μορφή τηλεδιάσκεψης ασχολήθηκαν και με το πρακτικό κομμάτι (κάνοντας προπόνηση μέσα στο σπίτι) αλλά και με το θεωρητικό.
Έγιναν μερικά πολύ ωραία και ενδιαφέροντα μαθήματα πάνω στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε και ένας εβδομαδιαίος έλεγχος προόδου.
Οι Πάνθηρες έκαναν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να διατηρηθούν σε μια όσο το δυνατόν καλή αγωνιστική κατάσταση. Από εδώ και πέρα, η πορεία αυτών των τηλεδιασκέψεων θα εξαρτηθεί από τα μέτρα που θα εξαγγελθούν από την κυβέρνηση και ιδιαίτερα από το πότε θα είναι εφικτό να ανοίξουν οι αγωνιστικοί χώροι για την μαζική άθληση».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ