Ειδήσεις

Η Βασιλική Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου συμπορεύεται με τον Φώτη Χατζηδιάκο

Αγαπητοί συμπολίτες
Ζούμε σε μία εποχή που οι θεσμοί βάλλονται, απαξιώνονται ή στην καλύτερη περίπτωση δοκιμάζονται. Σχεδόν όλοι αισθανόμαστε μεγάλη απογοήτευση εξαιτίας της ανεπάρκειας του πολιτικού συστήματος και ταυτόχρονα αγωνιούμε για το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας. Ο τόπος μου είναι η Ρόδος, είναι το νησί και οι άνθρωποι που του δίνουν ζωή. Είναι ο στρατηγικός χώρος με την ύψιστη γεωπολιτική σημασία λόγω της θέσης του.
Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με όλα αυτά που τον υποβαθμίζουν και όλους εκείνους που στέκονται εμπόδιο στην ανάπτυξή του. Οι προκλήσεις λοιπόν σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο είναι πολυποίκιλες και κρίσιμες. Απαιτούν την κινητοποίηση όλων μας.
Επιλέγω λοιπόν συνειδητά να εργαστώ για το συμφέρον του τόπου μας και διεκδικώ την πραγματοποίηση των στόχων μας:
Για μία Ρόδο Ανθρωποκεντρική που προάγει την αλληλεγγύη, την κοινωνική αρωγή και την ασφάλεια των συμπολιτών και των συνανθρώπων μας
Για μία Ρόδο Σύγχρονη με υποδομές και επενδύσεις σύμφωνες με το πνεύμα της αειφόρου ανάπτυξης που εξασφαλίζουν πρωτίστως τη βελτίωση της ποιότητας ζωής
Για μία Ρόδο Ανταγωνιστική που προάγει τη διαβούλευση και τη συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγικούς και επαγγελματικούς φορείς, αλλά και την κατάρτιση του εργατικού της δυναμικού ώστε να ενισχύεται διαρκώς η οικονομική της βάση και η εξωστρέφεια των παραγωγικών της δομών.
Η Ρόδος πρέπει και αξίζει όχι μόνο να αναπτύσσεται, αλλά να διανθίζει. Η Ρόδος πρέπει και της αξίζει όχι μόνο να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς, αλλά και να καταστεί το κέντρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Γι’ αυτό πρέπει και αξίζει να είμαστε μαζί

Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου Βασιλική
Πολιτικός Επιστήμων, Διεθνολόγος
Υποψήφια Δημοτική σύμβουλος (Ε. Π. Ιαλυσού)


ΒIΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Η Ξεπαπαδάκη-Παπαδημητρίου Βασιλική γεννήθηκε στις 15/06/1977 στα Φάρσαλα Λάρισας. Είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου από το 2000, παντρεμένη με τον Μανώλη Ξεπαπαδάκη (Dr. ΗΑD Hearing Specialist) ιδιοκτήτη των «Ακουστικών Βαρηκοΐας Ξεπαπαδάκης» και μητέρα δύο παιδιών.

Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τη Διοικητική Επιστήμη.

Είναι Κάτοχος Διπλώματος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών Πολιτικές Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις στη Μεσόγειο, του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου από το οποίο αποφοίτησε με βαθμό άριστα 9.5 και της απονεμήθηκε υποτροφία καθότι κατέστη η πρωτεύσασα στο έτος της.

Είναι Κάτοχος πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης του International Summer School “Mediterranean Security: Old Conflicts and New Challenges”, του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Είναι Μέλος της Μονάδας Έρευνας για τη Διεθνή και Ευρωπαϊκή Πολιτική του Πανεπιστημίου Αιγαίου με ερευνητικά ενδιαφέροντα στα πεδία της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής και των Πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (όπως αυτές της Ευρωμεσογειακής Συνεργασίας και της Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Πολιτικής).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου