Τοπικές Ειδήσεις

Ημερίδα με θέμα: “Παιδική Προστασία: Προκλήσεις για το παρόν και το μέλλον”

Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος (ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ), διοργανώνουν Ημερίδα μεθέμα: “Παιδική Προστασία: Προκλήσεις για το παρόν και το μέλλον”.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 01/04/2023 και ώρα 11:00 π.μ. δια ζώσης στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου, αλλά θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom μέσω του συνδέσμου :

https://us02web.zoom.us/j/83292839069?pwd=OFY0MXZkVkVtdllJMDRHamxESVBCdz09 <https://us02web.zoom.us/j/83292839069?pwd=OFY0MXZkVkVtdllJMDRHamxESVBCdz09>

Η παρακολούθηση της Ημερίδας είναι δωρεάν και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου (Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Κοινωνιολόγους, Ψυχίατρους κ.α.) και στο γενικό κοινό.

Σκοπός της Ημερίδας είναι η ανάδειξη του ζητήματος της παιδικής προστασίας, η συζήτηση για τον γονεϊκό ρόλο και τις τεχνικές αυτοπροστασίας για παιδιά, η ενημέρωση για τις διαδικασίες υιοθεσίας και αναδοχής και η παροχή πληροφοριών για τη δράση των υπηρεσιών/δομών/προγραμμάτων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο πεδίο σε Εθνικό και Περιφερειακό επίπεδο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6942941273
Γιασιράνης Αντώνιος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου