Ειδήσεις

Καταδίκη ημεδαπού για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης

κάνναβη

Σε ποινή φυλάκισης 4 μηνών με 3ετή αναστολή καταδικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, ένας 36χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Τρίτης στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, γιατί μετά από έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5 γραμμαρίων.
Απολογούμενος υποστήριξε ότι κάνει περιστασιακή χρήση κάνναβης και ότι πήγε την προαναφερόμενη ποσότητα από έναν νεαρό στην Μεσαιωνική Πόλη.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.