ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγχαρητήριο μήνυμα στον νέο Πρόεδρο του Πανελληνίου ΙατρΙκού Συλλόγου από την ΑΜΚΕ Γαληνός

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το διοι­κη­τικό συμ­βού­λιο  της ΑΜΚΕ ΓΑΛΗΝΟΣ της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου εκφρά­ζει τα θερμά του συγ­χα­ρη­τή­ρια προς τον νέο Πρόεδρο του Πανελ­λη­νίου Ιατρι­κού Συλ­λό­γου, κ. Κων­στα­ντίνο Κου­τσό­πουλο, για την ανάληψη των καθη­κό­ντων του.

Η εκλογή ενός ιατρού από τη Ρόδο στη θέση του Προ­έ­δρου του Πανελ­λη­νίου Ιατρι­κού Συλ­λό­γου απο­τε­λεί ιδιαί­τερη τιμή για τον τόπο μας και ανα­δει­κνύει το υψηλό επι­στη­μο­νικό και κοι­νω­νικό επίπεδο του ιατρι­κού δυνα­μι­κού της νησιω­τι­κής Ελλάδας.

Η ΑΜΚΕ ΓΑΛΗΝΟΣ, με σταθερό προ­σα­να­το­λι­σμό την ενί­σχυση της δημό­σιας υγείας, τη στήριξη των δομών περί­θαλ­ψης και την προ­α­γωγή της πρό­λη­ψης και της κοι­νω­νι­κής αλλη­λεγ­γύης στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, επι­διώ­κει τη στενή και ουσια­στική συνερ­γα­σία με το σύνολο του ιατρι­κού κόσμου της χώρας.

Πιστεύ­ουμε ότι η θεσμική συνερ­γα­σία με τον Πανελ­λή­νιο Ιατρικό Σύλλογο και τον νέο του Πρόεδρο μπορεί να συμ­βά­λει ουσια­στικά στη βελ­τί­ωση των παρε­χό­με­νων υπη­ρε­σιών υγείας, ιδίως στις νησιω­τι­κές και απο­μα­κρυ­σμέ­νες περιο­χές, μέσα από γόνιμο διάλογο και κοινές πρω­το­βου­λίες.

Ευχό­μα­στε στον κ. Κου­τσό­πουλο καλή επι­τυ­χία στο έργο του, με υγεία και δύναμη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.