Στην καταβολή αποζημιώσεων ύψους 7,32 εκατ. ευρώ σε 7.846 δικαιούχους παραγωγούς για ζημιές στη φυτική παραγωγή και στο ζωικό κεφάλαιο, προχωρεί ο ΕΛΓΑ.
Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του Οργανισμού, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες αποστολής των ηλεκτρονικών αρχείων προς την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου να πιστωθούν τα αναλογούντα ποσά στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων και η καταβολή τους αναμένεται την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.
Σημειώνεται ότι αποζημιώσεις αυτές, αφορούν κυρίως εκκαθαρίσεις ζημιών φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου για το έτος 2015, με τους Νομούς Αργολίδας και Λακωνίας να απορροφούν το μεγαλύτερο ποσοστό.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.