Ειδήσεις

Σύλληψη λαθροθήρα

Μετά από έλεγχο των στελεχών της θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου συνελήφθη στις 24/1/2015 και ωρα 12:30 στην περιοχή Ενφιλες ο Λ.Σ του Π 66 ετών κάτοικος Αρχαγγέλου επειδή είχε μετατρέψει παράνομα το όπλο του από 3 σε 6 φυσίγγια, κυνηγούσε χωρίς άδεια θήρας, ενώ είχε θηρεύσει μια μπεκάτσα.

Στην κατοχή του είχε και ένα κυνηγετικό σκύλο χωρίς να φέρει τσιπ αναγνώρισης και χωρίς βιβλιάριο υγείας που να αναγράφει αν είχε γίνει το εμβόλιο κατά της λύσσας και γι’ αυτό του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 700 ευρώ.

Το όπλο και το θήραμα κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη με την διαδικασία του αυτοφώρου. Από τον κυνηγετικό Σύλλογο Ρόδου υπενθυμίζεται στους κυνηγούς ότι πρέπει να γίνει άμεσα η τοποθέτηση του τσιπ και ο εμβολιασμός κατά της λύσσας σε όλους τους κυνηγετικούς σκύλους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου