Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την διαιτησία στο εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλυθιών, εξέδωσε ο Κλεάνθης, αναφέροντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αδικείται από τις αποφάσεις των ρέφερι ο σύλλογος του Παραδεισίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια αγωνιστική ….όσο και να θέλουμε να δικαιολογήσουμε τις κάκιστες διαιτησίες προς την ομάδα μας από την πρώτη αγωνιστική δεν μπορούμε άλλο, έχουμε γίνει υπόλογοι προς τους φιλάθλους, τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας προσπαθώντας να δικαιολογήσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν.
Έχουμε γίνει μάρτυρες διαιτητικών αποφάσεων που δεν έχουν προηγούμενο, αλλά ούτε θα ξαναδούμε στο μέλλον.
Η κρίση των διαιτητών σε κάθε απόφαση μπορούμε να δεχθούμε ότι δεν θα είναι πάντα η σωστή, υπάρχει και ο ανθρωπινός παράγοντας άλλα δεν γίνεται η ομάδα μας να είναι συνεχεία στόχος των λαθών κάθε διαιτητή, δεν γίνεται οι παίκτες μας μόλις πέσουν κάτω να τρώνε κίτρινη κάρτα (ζητήσουν δεν ζητήσουν τίποτα ), δεν γίνεται μόλις κάνουν φάουλ να τρώνε κίτρινη ή μόλις βάλουν γκολ πάλι κίτρινη. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία αναφοράς τέτοιων περιστατικών που συμβαίνουν κάθε αγωνιστική, τα ξέρετε, τα βλέπετε, άλλα δεν αντιδράτε.
Όσο για την διαιτησία στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας από τον κ. διαιτητή δεν θα αναφερθούμε στα λάθη των βοηθών και το πόσο επιλέκτικά σήκωναν το σημαιάκι τους στερώντας μας γκολ, στην μονόπλευρη τήρηση των κανονισμών από τον διαιτητή και την παρατήρηση των παικτών μας άλλα η ακύρωση του γκολ από πέναλτι της ομάδας και παρατήρηση του ποδοσφαιριστή μας με κίτρινη για δήθεν προσποίηση που είδε μόνο ο κ. διαιτητής, ξεπερνά κάθε λογική (φωτογραφία στον τοπικό τύπο την ώρα της εκτέλεσης του πέναλτι μπορεί να καταλάβει ο καθένας αν έχει κάνει προσποίηση η όχι ), κατάφερε να εξοργίσει μια ολόκληρη εξέδρα με τις αποφάσεις του, ξέρετε καλά αν αυτά γινόταν σε άλλο γήπεδο το παιχνίδι δεν θα τέλειωνε, μην παίζετε με την υπομονή μας και του κόσμου μας κύριοι, είδατε και ξέρετε καλά τι έγινε στο γήπεδο Παραδείσιου.
Ευχαριστούμε πολύ το φίλαθλο κοινό του Κλεάνθη για την υποστήριξή του και την κοσμία συμπεριφορά του, σας υποσχόμαστε ότι δεν θα αντικρίσουμε ξανά ανάλογες καταστάσεις και θα διαφυλάσσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ