Τον πρώτο αγώνα μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του, έδωσε ο αθλητής του Διαγόρα Μανώλης Βασιλειάδης, ο οποίος συμμετείχε στον τελικό του Run In Greece 2017 στα 3.000 μέτρα στο πλαίσιο του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
Ο Μανώλης Βασιλειάδης κατάφερε να διακριθεί, καθώς τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία του στην περιφέρειΆ του και πέμπτος στην συνολική κατάταξη.
Ο «γηραιός» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, προς ενημέρωση:
«Το πρώτο δυνατό crush test μετά τοΝ γνωστό τραυματισμό του πρωταθλητή του Γ.Σ. Διαγόρας Μανώλη Βασιλειάδη (σημείωση: χρόνιο τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα) έγινε στον τελικό του Run In Greece 2017 3.000 μέτρων στο πλαίσιο του αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας 2017 εκπροσωπώντας τόσο την περιφέρεια όσο και τα χρώματα του Διαγόρα. Τερματίζοντας 1ος στην κατηγορία του στην περιφέρεια και 5ος στην συνολική κατάταξη αισθανόμαστε όλοι υπερήφανοι!
Ο Μανώλης Βασιλειάδης σημείωσε μετά τον τερματισμό: “Είναι για μένα μεγάλη τιμή να τερματίζω στο Παναθηναϊκό στάδιο. Νιώθω συγκίνηση διότι κατάφερα να λάβω μέρος στα τελικά της διοργάνωσης χωρίς να είμαι 100% έτοιμος λόγω τραυματισμού ειδικά σε αγώνισμα μεγάλης απόστασης (σημείωση ο Μ. Βασιλειάδης είναι σπρίντερ 400μ.)”».

Φωτορεπορτάζ:

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ