Ειδήσεις

Xαρ. Κόκκινος: Oι ένοπλες δυνάμεις διαχρονική και αποτελεσματική δύναμη υπεράσπισης ανεξαρτησίας και ελευθερίας

ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ-

Ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ.Κόκκινος παρέστη σήμερα 27 Νοεμβρίου 2014 στην άσκηση της 95 ΑΔΤΕ, ΤΑΜΣ « ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ» που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δένδια ,του Υφυπουργού κ. Λαμπρόπουλου, ανώτατων αξιωματικών του ΓΕΕΘΑ και τοπικών αρχών .

Ο κ. Χ. Κόκκινος επισήμανε στη λήξη της άσκησης ότι: «Οι ένοπλες δυνάμεις απέδειξαν ότι διαθέτουν ετοιμότητα και αποτελούν διαχρονική δύναμη υπεράσπισης της εθνικής ανεξαρτησίας και ελευθερίας της χώρας μας . Το ηθικό και το φρόνημα των ένοπλων δυνάμεων είναι σε υψηλό επίπεδο και εύλογα καλλιεργείται και στον ελληνικό λαό το αίσθημα της ασφάλειας . Οι σύγχρονες ένοπλες δυνάμεις αποτελούν τη συνέχεια των ένδοξων Ελλήνων που υπηρέτησαν και υπερασπίστηκαν τα εθνικά μας ιδανικά».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου