Ειδήσεις

Δυνατότητα νοσηλείας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών για τους κατοίκους της Σύμης

Περίθαλψη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για τους κατοίκους της Σύμης Νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή υγειονομική περίθαλψης στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) στους μόνιμους κατοίκους της ακριτικής νήσου Σύμης δίνει με απόφαση της υφυπουργός Εθνικής Αμύνας κ. Γεννηματά

Υπεγράφη από την Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά και απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο προς δημοσίευση σε ΦΕΚ, Υπουργική Απόφαση με την οποία παρέχεται το δικαίωμα της νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής υγειονομικής περίθαλψης στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών (401 ΓΣΝΑ) στους μόνιμους κατοίκους της ακριτικής νήσου Σύμης, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του ΥΠΕΘΑ και της εκπεφρασμένης βούλησης της Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη των κατοίκων του παραμεθόριου αμυντικού ιστού της χώρας.

AΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου