Ειδήσεις

Δ.Κρεμαστινός : Μοναδική μου επιδίωξη είναι η ενότητα του κόμματος και μόνον αυτό

Επ’ ευκαιρία διαφόρων σχολίων που διατυπώνονται στα ΜΜΕ, ο βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός με δήλωσή του διευκρινίζει:

“Επανειλημμένα έχω εκφράσει δημόσια την άποψή μου όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ. Μοναδική μου επιδίωξη είναι η ενότητα του κόμματος και μόνον αυτό. Όμως, η ενότητα διασφαλίζεται με την ελευθερία έκφρασης της άποψης από όλους, μέσα στα όργανα του κόμματος τα οποία είναι η Κοινοβουλευτική Ομάδα για τους Βουλευτές και το Πολιτικό Συμβούλιο, η Κεντρική Επιτροπή και οι Περιφερειακές Οργανώσεις για τα οργανωμένα μέλη του Κόμματος. Είναι τα όργανα που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Δεν βοηθά την ενότητα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ο διάλογος εκτός των οργάνων του.
Όσον αφορά την Δημοκρατική Παράταξη: η Δημοκρατική Παράταξη δεν είναι κόμμα και, κατά συνέπεια, δεν διαθέτει κομματικά όργανα. Διέπεται από το δόγμα που διακήρυξε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος επί λέξει είπε “έλαχε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. να ηγηθεί της Δημοκρατικής Παράταξης.” Ο ίδιος το εφάρμοσε συνεργαζόμενος με τις δημοκρατικές δυνάμεις εκείνης της περιόδου. Την ίδια πολιτική εφάρμοσαν τόσο ο Κώστας Σημίτης όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου. Μέσα στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ευάγγελος Βενιζέλος.”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου