Η 5η αγωνιστική της Football League θα βρει τον ΓΑΣ Ιάλυσος να δοκιμάζεται σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο Νίκαιας από τον τοπικό Ιωνικό.
Οι «τοξοβόλοι» προέρχονται από την εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 σε βάρος της Νίκης Βόλου και θέλουν να βαδίσουν στον ίδιο δρόμο των επιτυχιών, προκειμένου να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά.
Βέβαια οι «ερυθροκίτρινοι» θα παραταχθούν πληγωμένοι στην Νίκαια, καθώς ο Νίκος Καραμπετάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Φράγκου που συνεχίζει τις θεραπείες έπειτα από τον τραυματισμό του, του Αργύρη Μπαρέτα που υπέστη θλάση στην διάρκεια της εβδομάδας και του τιμωρημένου Διονύση Μακρυδημήτρη που αποβλήθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Νίκη Βόλου.
Παράλληλα ο Θανάσης Πατινιώτης και Μάρκος Μαραγκουδάκης παρότι ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις, βρίσκονται στην αποστολή και ο Νίκος Καραμπετάκης θα αποφασίσει για την συμμετοχή τους, ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από τα… πόδια τους για να αποσπάσουν βαθμό ή βαθμούς από τον Ιωνικό Νικαίας.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες το πρωί στο «Οικονομίδειο», με ασκήσεις τακτικής και ενεργοποίησης των ποδοσφαιριστών.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Καραμπετάκης ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία συγκροτούν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
Ανδρούτσος, Χειμωνέττος Α., Γιώργου, Χειμωνέττος Κ, Τριποτσέρης, Χατζηδίμπας, Ρεκλείτης, Αυγενικού, Νατσιόπουλος, Σερτζίνιο, Μαρτσάκης, , Κουγιός, Τερζίου, Μαραγκουδάκης, Πατινιώτης, Τζελάι και Πεταυράκης.
Για πρώτη φορά βρίσκεται στην αποστολή το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα του ΓΑΣ Ιάλυσος Φιορίλο Τζελάι.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι «τοξοβόλοι» αναχώρησαν χθες το απόγευμα για την Αθήνα, αεροπορικώς.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ