Αθλητικά

Εκδρομή και τουρνουά στη Λίνδο ο Ο.Α.Μ.Ρ.

Το φετινό εκδρομικό τουρνουά του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου θα γίνει στη Λίνδο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Lindos Bay Resort & Spa (Βληχά) με την πρώτη ημερίδα να διεξάγεται σήμερα. Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 27/10 ώρα 20:00

Σάββατο 28/10 ώρα 18:00

Κυριακή 29/10 ώρα 10:30.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει δωρεάν την αίθουσα στους αθλητές, καθώς επίσης και δωρεάν ροφήματα και βουτήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων. Για όσους επιθυμούν να μείνουν στο ξενοδοχείο οι τιμές είναι για δωμάτια με θέα τη θάλασσα και πρωινό είναι:

Μονόκλινο 42 ευρώ/ανά ημέρα

Δίκλινο       58 ευρώ/ανά ημέρα.

Επίσης το ξενοδοχείο προσφέρει καθημερινά φαγητό με 10 ευρώ ανά άτομο. Ο σύλλογος παρακαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν το συντομότερο δυνατό, καθώς και τον τύπο του δωματίου, αν επιθυμούν να διαμείνουν στο ξενοδοχείο.

Η προκήρυξη του τουρνουά:

O OAMΡ διοργανώνει το τριήμερο εκδρομικό πρωτάθλημα ζευγών όπεν 4ης βαθμίδας ΛΙΝΔΟΣ 2017 .

Τόπος και χρόνος διεξαγωγής

Ο αγώνας θα γίνει στο Ξενοδοχείο Lindos Bay Resort & Spa (Βληχά – Λίνδος)  την Παρασκευή 27/10 ώρα 21:00, το Σάββατο 28/10 ώρα 18:00 & την Κυριακή 29/10 ώρα 10:30.

Τρόπος διεξαγωγής

O  αγώνας  θα  διεξαχθεί  σε ένα  ενιαίο  όμιλο όπεν.

Ο  ακριβής  αριθμός  των  διανομών,  θα  ανακοινωθεί  από  το  διαιτητή  λίγο  πριν  την  έναρξη  της  πρώτης  ημερίδας   και  θα  εξαρτηθεί  από  τον  τελικό  αριθμό  των  ζευγών  που  θα  συμμετάσχουν.

Η  βαθμολογία  θα  είναι  σε  Matchpoints (σύστημα  ακεραίου  τοπ). O αγώνας ανήκει στην 4η βαθμίδα και θα απονεμηθούν οι αντίστοιχοι βαθμοί διάκρισης. Έπαθλα θα δοθούν στα τρία πρώτα Ζεύγη της γενικής κατάταξης, καθώς και στο 1ο Ζεύγος των κατηγοριών 1-11, 1-9 & 1-6. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δοθούν τα έπαθλα των κατηγοριών είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 4 ζευγών ανά κατηγορία.

Διαιτητής, Eπιτροπή Εφέσεων, Οργανωτική Επιτροπή

Διαιτητής είναι ο Αχιλλέας Τσάβαλος. Επιτροπή εφέσεων: Η μόνιμη επιτροπή εφέσεων της ΕΟΜ. Οργανωτική Επιτροπή: το Δ.Σ. του Ομίλου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου