Αθλητικά

Νέα συνεργασία για Κολοσσό

Τα οφέλη μιας σημαντικής συνεργασίας απολαμβάνουν από χθες και για όλη την αγωνιστική σεζόν, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΚΑΕ Κολοσσός Η HOTELS. Η Α. Ισμαήλος Α.Ε, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Mercedes-Benz στα Δωδεκάνησα αποτελεί από χθες χορηγό των «θαλασσί» αφού παρέδωσε σε όλους τους παίκτες κλειδιά του μοντέλου GLA diesel της Mercedes-Benz για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. O Πάνος Ισμαήλος ξενάγησε προσωπικά τους παίκτες της ομάδας του Κολοσσού H Hotels στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Ρόδο, οι οποίοι εντυπωσιάστηκαν από τους άνετους χώρους και τις επιδόσεις των κορυφαίων μοντέλων της Mercedes-Benz.
Μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δήλωσε: «Η Α. Ισμαήλος Α.Ε επέλεξε τους ”θαλασσί” για να προσφέρει τα αυτοκίνητά της γιατί θεωρεί πως η ομάδα έχει το ήθος και το κύρος της εταιρίας μας, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα 6 βραβεία ήθους που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια. Είναι τιμή για εμάς να οδηγείτε τα μοντέλα της εταιρίας μας και ελπίζουμε να κατακτήσετε με ασφάλεια την κορυφή των επιδόσεών σας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου