Ειδήσεις

Δήλωση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

” Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού είναι μια ημέρα γιορτής για τα νησιά μας. Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οΤουρισμός είναι ο πνεύμονας οξυγόνου που δίνει ζωή σε αυτή και στους ανθρώπους της. Είναι η κινητήρια δύναμη της. Η ζωτικότερη συνισταμένη της οικονομίας της. Το προαπαιτούμενο της ευημερϊας της.

Ολοι εμείς, οι δημόσιοι φορείς αυτού του τόπου, οφείλουμε μέσα από στρατηγική, σχέδιο και στοχευμένες δράσεις να ενισχύσουμε την εικόνα των νησιών μας, την ξεχωριστή ταυτότητα του κάθενος και να τα τοποθετήσουμε ακόμη υψηλότερα στις προτιμήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Και σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες του τουρισμού αλλά και τους πολίτες-πρεσβευτές του τόπου – της ιστορίας και του πολιτισμού μας, να απογειώσουμε το προϊόν μας, και τις υπηρεσίες μας και να προσφέρουμε στον επισκέπτη την εμπειρία ζωής που επιζητά να βιώσει. Για εμάς ο Τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και με αυτή τη βαρύτητα την χειριζόμαστε, τοποθετώντας την πρώτη προτεραιότητα στην ατζέντα μας, υπεύθυνα και διεκδικητικά”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου