Για μήνες τώρα το ελληνικό πολεμικό ναυτικό οργώνει τις θάλασσές μας περιφρουρώντας τα σύνορά μας και προστατεύοντας όλους εμάς.

Ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγία Σοφία» ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει ένα γεύμα αγάπης στο πλήρωμα του ΤΠΚ ΜΠΛΕΣΣΑΣ που ναυλοχεί στο λιμάνι της Ρόδου, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Με συνεργάτες : τον Σύλλογο Επισκευαστών & Βαφέων Αμαξωμάτων και Συναφών Επαγγελμάτων, τον γιατρό και Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Θωμά Σωτρίλλη, τον πρώην Πρόεδρο του ΣΕΑΒΑ κ. Γιάννη Κακλιό, τον Πρόεδρο του ΣΕΑΒΑ Κ. Γιάννη Κανδίνο, τον κ. Απόστολο Παπαελευθερίου και τον κ. Σταύρο Κάβουρα , μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα υλοποίησαν ο στόχος του συλλόγου «Αγία Σοφία».

Μια κοινωνία ολόκληρη ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους. Είναι αυτή η κοινωνία της Ρόδου που ξέρει να προσφέρει ανιδιοτελώς όταν και όποτε της ζητηθεί.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σοφία Μανιά και τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν θερμά :

Τον κ. Βασίλη Κουγιό- Εταιρεία ΒΑΠ ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε., την κρεαταγορά Αντωνίου Οικονομάκη, τις γλυκοεπιλογές Λευτέρη Καρακωνσταντή, τον κ. Ποντικάκη – PANE DI CAPO, Το κρεοπωλείο Δημήτρης και Βάιος Κώστας στις Καλυθιες, το οπωροπωλείο του κ. Βασιλείου Σκόνη στην Καναδά, τον κ. Γιάννη Παπασταματάκη -εταιρεία ΙΒΙΣΚΟΣ, την εταιρεία διοργανώσεων εκδηλώσεων ΑΡΙΩΝ ΠΑΛΛΑΣ.

Την Κυριακή στις 23 Αυγούστου που παραδόθηκε το γεύμα , η συγκίνηση του πληρώματος και των επικεφαλής τους ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή όλων των διοργανωτών. Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε ότι το καλύτερο όπλο για να αντιμετωπίσουμε όλες τις αντίξοες συνθήκες είναι η συσπείρωση και συνένωση της κοινωνίας μέσα από την αγάπη. Και οι πολίτες του νησιού μας την έχουν και ξέρουν να τη μοιράζονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ