Η αλυσίδα Hilton Worldwide θα εξαλείψει σιγά σιγά τα κανάλια πορνογραφικού περιεχομένου από το video-on-demand στα δωμάτια των ξενοδοχειακών της μονάδων.

“Ακούσαμε προσεκτικά τους πελάτες μας και είμαστε αποφασισμένοι ότι η ψυχαγωγία video-on-demand για τους ενήλικες δεν επιτρέπει στο όραμα της εταιρείας και στους σκοπούς της να προχωρήσουν” αναφέρει η Hilton σε σχετική της ανακοίνωση.

“Πραγματοποιούμε άμεσες αλλαγές στα διεθνή μας στάνταρτ ώστε να εξαλείψουμε την ενήλικη video-on-demand ψυχαγωγία σε όλα τα ξενοδοχεία μας παγκοσμίως. Αν και αυτήν τη στιγμή δεν προσφέρουμε πορνογραφικές ταινίες στην μεγάλη πλειοψηφία των ξενοδοχείων μας, θα τις εξαλείψουμε και από τα υπόλοιπα “σύμφωνα με τους όρους των συμβολαίων τους. Πιστεύουμε ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλό ποσοστό επιλογών και ελέγχου κατά την παραμονή τους σε εμάς, συμπεριλαμβανομένου του Wi-Fi στις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές”.

Η αλυσίδα Omni Hotels and Resorts έχει σταματήσει επίσης να πουλά πορνογραφικό υλικό ήδη από το 1998 και η Marriot δήλώσε ότι “εξαλείφει” τις πωλήσεις της από πορνογραφικό υλικό. Το 2013, η σκανδιναβική Nordic Hotels ανακοίνωσε ότι αφαιρεί τα pay-per-view πορνογραφικά κανάλια από τα 171 ξενοδοχεία της.

Τα κέρδη από τις υπηρεσίες video-on-demand εμφανίζονται να μειώνονται τα τελευταία χρόνια, καθώς οι πελάτες των ξενοδοχείων φλέρνουν μαζί τους τις ταινίες που θέλουν να παρακολουθήσουν ή παρακολουθούν ό,τι θέλουν μέσω streaming, μέσω του προσφερόμενου από το ξενοδοχείο Wi-Fi.

traveldailynews.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ