Αγαπητοί μου συνδημότες, γεμάτος οργή και πάλι για την κακοδαιμονία που μας κυνηγάει τόσα χρόνια, για να βελτιώσουμε τις δομές υγείας στο Νησί μας, έτσι όπως θα ήθελε και ο πατέρας της Ιατρικής, ο Ιπποκράτης.

Εκείνο που πραγματικά με έχει εξοργίσει είναι το γεγονός ότι, οι Δημοτικοί μας άρχοντες (και μαζί με άλλα συναφή, «ξύλινα» πρόσωπα) έχουν πάρει είδηση το τι γίνεται στο Νησί για την δημόσια υγεία και τώρα … «τρεχάτε ποδαράκια μου και πώς να σας προλάβω…»

Για μένα οι ευθύνες είναι μεγάλες γιατί, οι εκάστοτε δημοτικές αρχές και δημοτικοί σ/λοι, βουλευτές και υπουργοί, δεν έπραξαν τα δέοντα, μέχρι και σήμερα.

Γι’ αυτό, καλά θα κάνουν να μην έρχονται τώρα, κατόπιν εορτής και μου το παίζουν «σωτήρες», προσπαθώντας να αποποιηθούν των ευθυνών τους.

“Αυτό που θα πρέπει να κάνουν ,είναι να παραιτηθούν, αν δεν μπορούν να βρουν λύση. Ο λαός θέλει να βρεθούν λύσεις στα προβλήματά του και όχι να ακούνε παχιά λόγια.

Ο κ. Κρεμαστινός δεν είναι δυνατό να αποποιείται τις ευθύνες. Η Ρόδος είναι πολύ μπροστά, σε σχέση με την Κω που είναι σε άθλια κατάσταση. Τι έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια που εκλέγεται;

Θα ήθελα να συγχαρώ τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν.

Χρειάζεται να πάμε σε πιο μαζικές κινητοποιήσεις. Λένε ότι «αν δεν σπάσεις αυγά, δεν κάνεις ομελέτα». Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς. Ανεξάρτητα αν είμαστε μέσα στην τουριστική σεζόν. Αν περιμένουμε ακόμα, πάει….

Τώρα είναι η ώρα να ξεσηκωθούμε όλοι και να κλείσουμε τα πάντα για 1,2,3 μέρες. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο τώρα, λόγω της τουριστικής περιόδου, αλλά πότε να γίνει αυτό: Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Μάρτιο, Πάσχα; Πότε;

Κάποτε πρέπει να; γίνει. Μην περιμένουμε και μην διστάζουμε να δώσουμε ένα ηχηρό, δυνατό χτύπημα, σ’ όλους εκείνους που χρόνια τώρα θέλουν να είμαστε τα πιόνια τους στην δική τους σκακιέρα.

Εμπρός τώρα όλοι μαζί στον αγώνα για το υπέρτατο αγαθό, την υγεία.

Θέμος Κούκουλας

Τεχνικός ΔΕΗ

Μέλος Ανεξ. Ελλήνων

Υπο9ψήφιος Τοπικός Σ/λος με την Δύναμη Αλλαγής”
vimatisko.gr

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ