Τοπικές Ειδήσεις

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Κρητικού, στον Μ. Σαρικά σχετικά με τη λειτουργία του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου

“Συνεχίστε εσείς τις διακοπές σας και αφήστε εμάς να συνεχίζουμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τον τόπο μας”

Με αφορμή την ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου της “Συμμαχίας”, Εμμανουήλ Σαρικά, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, κ. Γιάννης Κρητικός δήλωσε:

“Ο κ. Σαρικάς αισθάνθηκε την ανάγκη να εκφραστεί δημόσια σχετικά με μια τοποθέτησή του σε μία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε πριν από τρεις περίπου μήνες.

Πρέπει να ομολογήσω ότι τα αντανακλαστικά του δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορα. Αν χρειάστηκε τρεις περίπου μήνες για να βγάλει μια απλή ανακοίνωση, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν αυτός και η παράταξή του είχαν την ευθύνη για τα νησιά μας αυτήν την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο.

Όσο για την αγωνία του σχετικά με τον Φ.Π.Α., τον καλώ να την απευθύνει στην προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. που κατήργησε τους μειωμένους συντελεστές στα νησιά μας και με την οποία υπήρξαν σύμμαχοι, μιας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τους έδωσε το χρίσμα στις τελευταίες εκλογές.

Τέλος, του συνιστώ να αφήσει στην άκρη τις άναρθρες κραυγές. Εξάλλου, δεν τους παρακολουθεί πλέον κανείς. Ας συνεχίσει τα μπάνια του και ας απολαμβάνει τις μόνιμες (πολιτικές) διακοπές στις οποίες τους έστειλαν οι συμπατριώτες μας και ας αφήσει στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο και τα ικανότατα στελέχη της Περιφερειακής Αρχής να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά: να δίνουν λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους περήφανους νησιώτες μας την ιδιαίτερα δύσκολη αυτή εποχή.’’

Το Γραφείο Τύπου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου