Αθλητικά

Πρόσκληση για τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο

Τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο θα είναι σε θέση να διοργανώσει, μέσα στον Ιούλιο, η ΕΠΣΔ, πάντα με την προϋπόθεση πως θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του ένας ικανός αριθμός ομάδων, που θα εξυπηρετεί τον σχεδιασμό της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Για γεωγραφικούς και οικονομικούς λόγους, η Ομοσπονδία σκοπεύει να αναθέσει τη διοργάνωση της πρώτης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος στις Ενώσεις και σ’ αυτό ακριβώς το πλαίσιο τοποθετείται η ανακοίνωση-πρόσκληση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου προς τα σωματεία της δύναμής της:
«Έπειτα από σχετικό έγγραφο που παραλάβαμε από την ΕΠΟ, σας ενημερώνουμε για τη διοργάνωση εκ μέρους της ΕΠΟ, Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Άμμου 2021.
Το πρωτάθλημα είναι ανοικτό προς όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία-μέλη και θα διεξαχθεί αρχικά με γεωγραφικά κριτήρια.
Όσα σωματεία ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν την πρόθεση συμμετοχής τους με ένα email στη γραμματεία της ΕΠΣΔ, έως τις 05.07.2021».
Διευκρινίζεται, πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι ομάδες των επισήμως αναγνωρισμένων ποδοσφαιρικών σωματείων (δεν απαιτείται να διαθέτουν ξεχωριστό τμήμα beach soccer) και ποδοσφαιριστές με δελτίο σε ισχύ.
Ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, η ΕΠΟ θα κρίνει αν θα ανάψει το «πράσινο φως» για τη διοργάνωση τουρνουά στη Ρόδο.
Τα χρονικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα, οπότε οι όποιοι ενδιαφερόμενοι, οφείλουν να οργανωθούν και να απευθυνθούν στην Ένωση άμεσα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου