Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Δ.Ε.Ε.Π. Δωδ/σου με την διοίκηση του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου

Την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 και ώρα 19.00 η Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Δωδεκανήσου Ν.Δ. Ευτυχία Χαραλαμποπούλου, συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο Εμμανουήλ Κουνάκη, τη Γραμματέα Σοφία Χατζηγεωργίου και τον Υπεύθυνο Τομέα Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων Γεώργιο Πάγκαλη και κατόπιν επικοινωνίας με τον Υπεύθυνο Τομέα Εργαζομένων Ιδιωτικού  και Δημοσίου Τομέα Μηνά Πατσουράκη, συναντήθηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου  με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Θεοδόση Καστανίδη, τον Αντιπρόεδρο Σάββα Χατζηγεωργίου, το Γεν. Γραμματέα Εμμ.Διακοσταμάτη και τον Ταμία Αντώνιο Κάλλα .

Συζητήθηκαν εκτενώς και  κατεγράφησαν    ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί ταξί , λόγω της μειωμένης κίνησης ,εξαιτίας της πανδημίας,της απώλειας μεγάλου μέρους της φετινής τουριστικής περιόδου  και  η δυνατότητα επιπλέον στήριξης τους από την Κυβέρνηση ,με σκοπό την  προώθηση αυτών δια υπομνήματος στα αρμόδια Υπουργεία.

Διοικούσα Επιτροπή

 Εκλογικής Περιφέρειας

Δωδεκανήσου (Δ.Ε.Ε.Π.)

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου