Το χωμάτινο γήπεδο Διμυλιάς, αποτελεί εδώ και χρόνια… αγκάθι για την ομάδα του Ατρόμητου, η οποία υποχρεώνεται όταν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας να χρησιμοποιεί άλλη έδρα (η προκήρυξη δεν προβλέπει αγώνες της Β’ Κατηγορίας σε χωμάτινα γήπεδα).
Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν ότι θα καταθέσουν αίτημα στην ΕΠΣΔ, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την φυσική τους έδρα στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, ενώ στην περίπτωση που το αίτημα απορριφθεί, τότε θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, ξεκαθαρίζοντας ότι η απόφαση επιστροφής τους στο γήπεδο Διμυλιάς είναι ειλημμένη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων»:
«Η επιστροφή στην φυσική μας έδρα αποτελεί ειλημμένη απόφαση. Μια απόφαση που έχει παρθεί εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι διαπραγματεύσιμη.
Άμεσα αναμένεται να καταθέσουμε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή προκειμένου να αγωνιστούμε στο γήπεδό μας για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Σε περίπτωση που το αίτημα απορριφθεί, τότε αυτομάτως θα δηλώσουμε συμμετοχή στην Γ’ Κατηγορία.
Ο Ατρόμητος επιστρέφει σπίτι του, δίπλα στον κόσμο που μας στηρίζει στα τελευταία χρόνια ανελλιπώς».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ