Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει γνωστή όπως όλα δείχνουν, η νέα διοίκηση της ΑΕΡΑ! Η πρώτη προσπάθεια (την περασμένη Κυριακή) ήταν άκαρπη καθώς δεν υπήρχε απαρτία. Ο Μιχάλης Αντώνογλου δεν θα διεκδικήσει ξανά τη θέση του προέδρου ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα. Εξαπέλυσε μάλιστα με δηλώσεις του και ορισμένα …βέλη προς αυτούς που μέχρι τώρα συνηθίζουν να κάνουν κριτική στην ομάδα αλλά στις γενικές συνελεύσεις εξαφανίζονται. Ειδικότερα, ο κ. Αντώνογλου τόνισε:
«Δεν πρόκειται να αφήσουμε την ΑΕΡΑ έτσι. Εγώ και οι συνεργάτες μου κάτι θα κάνουμε και θα υπάρχει επόμενη ημέρα. Όχι με εμένα πρόεδρο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όμως την ομάδα δεν θα την αφήσω έτσι. Απλώς περιμέναμε να δούμε που είναι αυτοί που μας έκαναν κριτική. Τους περιμέναμε να έρθουν να μπουν μπροστά αλλά δεν εμφανίστηκαν».
Ο κ. Αντώνογλου τόνισε και τα εξής:
«Ο στόχος του ΑΕΡΑ τη νέα αγωνιστική θα είναι να δημιουργήσει έναν καλό κορμό ο οποίος από την μεθεπόμενη χρονιά θα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Προς το παρών δεν μας ενδιαφέρει αυτό. Αλλάζουμε για λίγο την φιλοσοφία μας».
Σε ερώτηση σχετικά με το ότι αρκετοί παίκτες που έπαιζαν πέρσι στον ΑΕΡΑ ενδιαφέρουν άλλες ομάδες του τοπικού μας πρωταθλήματος, απάντησε:
«Δεν πρόκειται να σταθούμε εμπόδιο σε κανέναν. Όποιος θέλει μπορεί να πάει σε όποια ομάδα θέλει. Για το τυπικό της υπόθεσης πάντως , ενημερώνω τους πάντες ότι μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε όλοι οι παίκτες ανήκουν σε εμάς. Δεν έχουμε δώσει ακόμα ελευθέρες. Απορώ πως βγαίνουν φωτογραφίες και υπογράφουν σε άλλες ομάδες…»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ