Τοπικές Ειδήσεις

Δήλωση Δ.Κρητικού για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους συμπατριώτες μας που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με τη ψήφο τους.

Συγχαίρουμε επίσης όλους τους συμμετάσχοντες σε αυτή την εκλογική διαδικασία του α’ και β’ βαθμού αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα τους κ.κ. Αντώνη Καμπουράκη και Φώτη Χατζηδιάκο για την κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων για το Δήμο της Ρόδου.

Υπογραμμίζουμε ότι στο πλαίσιο του σεβασμού της προσωπικότητας και της κρίσης των συμπολιτών μας, δε θα πάρουμε θέση υπέρ του ενός ή του άλλου υποψήφιου δημάρχου κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του δεύτερου γύρου.

Συγχαίρουμε παράλληλα και τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο που επανεξελέγη περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου.

Η συμμετοχή μας στις εκλογές σηματοδοτεί μία εναλλακτική λύση για τον τόπο μας, την άλλη πρόταση για τη διακυβέρνηση του νησιού μας και η παρουσία μας αυτό ακριβώς το μήνυμα επεδίωξε να περάσει: ότι η «Ρόδος Αξιών» χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και κηδεμονίες, στοχεύει να αλλάξει τη Ρόδο στηριζόμενη στις αξίες που πρεσβεύει.

Η παράταξη θα είναι παρούσα στο δημοτικό συμβούλιο και στα τοπικά πράγματα ακολουθώντας πάντα τις αρχές της, αυτές που ανέδειξε κατά την πορεία της και πάνω στις οποίες στηρίχθηκε».

Με τιμή,

Για την παράταξη «Ρόδος Αξιών»

Δημήτρης Γ. Κρητικός

Ιατρός πνευμονολόγος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου