Αθλητικά

Διεθνείς αγώνες στη Ρόδο!

Η εταιρεία Kronos Yacht Agency , η Phoenix Yachting και με αρωγό τον Δήμο Ρόδου και υπό την αιγίδα του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου (Ν.Ο.Ρ.) διοργανώνουν ένα σημαντικό γεγονός για τη Ρόδο και τον θαλάσσιο τουρισμό. Πρόκειται για τις διεθνείς ρεγκάτες “Sail & Fun and Action” και “ΟCS”.

Είναι το δεύτερο προγραμματισμένο ιστιοπλοϊκό ”event” του καλοκαιριού, με αρωγό τον Δήμο Ρόδου. Η αφετηρία και ο τερματισμός των αθλητών των ιστιοπλοϊκών θα γίνει και πάλι στο νησί μας όπως και στην «ΧΙΧ RUSSIAN VOLVO SAILING WEEK» που είχε μεγάλη επιτυχία.

Οι εταιρείες κολοσσοί που συμμετέχουν σε αυτά τα ιστιοπλοϊκά ”events” προβάλλουν τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα διεθνώς και συμβάλλουν διαφημίζοντας τα πανέμορφα νησιά μας και την ανάπτυξη του τουρισμού.

Το πρόγραμμα “Sail & Fun and Action” και “OCS” έχει ως εξής :

Σάββατο (28/05): Εγγραφές –Καταμετρήσεις- Welcome Party at Kontiki restaurant
Κυριακή(29/05): 1ο race Όρτσα – Πρίμα
Δευτέρα (30/05): 2ο offshore race Ρόδος – Σύμη, Πανορμίτης
Τρίτη (31/05): 3ο offshore race Σύμη, Πανορμίτης – Τήλος, Λιβάδια
Τετάρτη (01/06): 4ο offshore race Τήλος, Λιβάδια – Σύμη, Χώρα
Πέμπτη (01-02/06): Σύμη, Χώρα εκδρομή στο Μοναστήρι
Παρασκευή (03/06): final offshore race – τερματισμός Ρόδος, Νέα Μαρίνα- Gala απονομής Kontiki restaurant
Σάββατο (04/06): Εγγραφές νέων αθλητών – καταμετρήσεις –Welcome Party at Kontiki
Κυριακή (05/06): 1ο offshore race Ρόδος – Χάλκη
Δευτέρα (06/06): 2ο offshore race Χάλκη – Τήλος
Τρίτη (07/06): 3ο offshore race Τήλος – Νίσυρος, Πάλοι
Τετάρτη (08/06): Νίσυρος εκδρομή στο Ηφαίστειο
Πέμπτη (09/06): 4ο offshore race Νίσυρος, Πάλοι – Σύμη, Χώρα
Παρασκευή (10/06): final offshore race – τερματισμός Ρόδος, Νέα Μαρίνα- Gala απονομής Casino Rodos.

Η Phoeniχ Yachting σε συνεργασία και με τον Δήμο Ρόδου, θα πραγματοποιήσει ακόμη ένα ιστιοπλοϊκό γεγονός με χορηγούς επίσης εταιρείες κολοσσούς τον Οκτώβριο.

Η Phoeniχ Yachting ευχαριστεί εκ των προτέρων τον Δήμο Ρόδου , το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδ/σου και τον Ναυτικό Όμιλο Ρόδου που θα διαθέσει όλα τα σωστικά μέσα και τα στελέχη του για τη διεξαγωγή των αγώνων ανοικτής θαλάσσης. Καθώς επίσης και όλες τις υπηρεσίες που θα συνδράμουν στην επιτυχημένη εξαγωγή αυτών των ιστιοπλοϊκών εκδηλώσεων που είναι σημαντικές όχι μόνο για τη Ρόδο αλλά και τα μικρά νησιά μας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην οικονομία αυτών ειδικά στις αρχές και στο τέλος της σεζόν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου