Αθλητικά

Με Φραντζή ξανά η Κατταβιά

Για τις μέρες μετά τις γιορτές του Πάσχα μετέθεσαν τα μέλη της διοίκησης της Κατταβιάς την πρώτη συνεδρίασή τους, έπειτα από πολλούς μήνες υποχρεωτικής απραξίας, κι αν δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούν με κάτι, είναι το θέμα του προπονητή.
Η επιθυμία τους να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μανώλης Φραντζής ήταν εξ αρχής δεδομένη και το μόνο που απέμενε ήταν το «πράσινο» από τον ίδιο τον έμπειρο προπονητή, το οποίο μέχρι και πριν από λίγο καιρό μόνο βέβαιο δεν ήταν.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πέρσι το καλοκαίρι ο Μανώλης Φραντζής σκεφτόταν σοβαρά η φετινή σεζόν να ήταν και η τελευταία τους στους πάγκους, ωστόσο κάτι η ακύρωσή της και κάτι η ανάκτηση της όρεξής του να παραμείνει ενεργός, τον οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσει στην ομάδα της καρδιάς του για τουλάχιστον για άλλη μία σεζόν.
Βασική του επιδίωξη, την οποία και μοιράζεται με τη διοίκηση, είναι να παραμείνουν οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ και προς την κατεύθυνση αυτή θα αρχίσουν να κινούνται μέσα στον Μάιο, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουν, χωρίς να πιέζονται από τον χρόνο, στις απαραίτητες λίγες μετεγγραφικές κινήσεις ενίσχυσης.
Με δεδομένο πως το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries αναμένεται να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό του Οκτώβρη, η προετοιμασία των Κατταβενών είναι το πλέον πιθανό να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου, όπως και πέρσι.
Η εντός γηπέδου δραστηριότητα όμως ίσως και να αρχίσει έναν μήνα νωρίτερα, καθώς ο Μανώλης Φραντζής θέλει να διοργανώσει έναν αριθμό προπονήσεων, ώστε να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του να ξεπεράσουν, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, το τεράστιο διάστημα αγωνιστικής απραξίας και να τους βάλει στο πνεύμα της κανονικότητας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου