Ειδήσεις

Στους 136 οι νεκροί – 17 νέα κρούσματα, 2.534 συνολικά-Εισήγηση της επιτροπής για σταδιακή επανέναρξη των σχολείων

Τσιόδρας

Δύο θάνατοι ασθενών με κοροναϊό σημειώθηκαν σήμερα ανεβάζοντας τον τραγικό απολογισμό στους 136.

Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται στα 2.534 μετά την επιβεβαίωση 17 νέων κρουσμάτων σήμερα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας κατά την επίσημη ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κοροναϊού το τελευταίο 24ωρο.

Σε ΜΕθ νοσηλεύονται 43 συμπολίτες μας.

Επιπλέον ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως η επιτροπή εμπειρογνωμόνων αποφάσισε την σταδιακή και υπό όρους επανέναρξη των σχολείων, αλλά και την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους (σ.σ. παντοπωλεία, νοσοκομεία, ιατρεία, κουρεία, όλοι οι πολυσύχναστοι κλειστοί χώροι).

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.